Home / EKONOMIKA / 12 helpful tips for doing športové stávkovanie na Slovensku

12 helpful tips for doing športové stávkovanie na Slovensku

Prečo milujeme športové stávky? Je to jednoduché, zábavné a dáva nám to príležitosť zarobiť nejaké peniaze!

Začiatočníci by sa však ešte nemali ponáhľať, aby začali uzatvárať stávky. Vidíte, že ako je športové stávkovanie jednoduché, nie je úplne jednoduché robiť všetko správne, keď práve začíname.

Ak pristupuje k športovému stávkovaniu nesprávnym spôsobom, je nepravdepodobné, že sa vám bude vôbec páčiť. Určite nebudete na správnej ceste k zisku.

1. Pochopte šance a naučte sa vypočítať výplaty

Kurzy sú dôležitou súčasťou každej športovej stávky. Povedia vám, koľko máte na výhru v pomere k vášmu vkladu, a tiež naznačujú, aká je pravdepodobnosť, že k danému výsledku dôjde. Väčšina ľudí chápe, že vysoké kurzy znamenajú, že sa niečo pravdepodobne nestane, a že nízke kurzy znamenajú, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou niečo stane.

Existuje však viac šancí ako len to. Napríklad kurzy na  Leon Bets môžu byť vyjadrené v niekoľkých rôznych formátoch.

2. Šťastie

Športové stávkovanie je formou hazardných hier a VŠETKY formy hazardných hier zahŕňajú aspoň určitú mieru šťastia. Niektoré vyžadujú viac šťastia ako iné. Športové stávky sú však iné. Je to jedna z foriem hazardných hier, kde šťastie NIE JE prvoradým faktorom. Aj, keď je v tom aj trochu šťastia, výsledok športových podujatí určite nie je úplne náhodný. Je možné použiť kombináciu vedomostí, zručností a stratégie, aby ste sa pokúsili odhadnúť, čo sa pravdepodobne stane. Úspešní športoví stávkari to dokážu veľmi dobre, a preto neustále vyhrávajú. Nie je to preto, že by mali viac šťastia ako všetci ostatní.

3. Overte si dôveryhodnosť stránky

Toto nie je obzvlášť komplikovaný proces, ale pre začiatočníkov to môže byť trochu skľučujúce. Internet je v dnešnej dobe zďaleka najjednoduchší a najpohodlnejší spôsob stávkovania na šport a ponúka niekoľko výhod oproti tradičnejším spôsobom uzatvárania stávok. Niektorí ľudia sa prirodzene zdráhajú vkladať finančné prostriedky online na účely stávkovania, najmä ak jediné stránky, ktoré môžu použiť, majú sídlo v zahraničí a fungujú v úplne inej právnej jurisdikcii. Majú obavy zveriť týmto stránkam svoje peniaze a obávajú sa, či je to bezpečné.

Hoci plne chápeme tieto obavy, ktoré sú do istej miery opodstatnené, faktom je, že online stávkovanie je oveľa bezpečnejšie, ako si ľudia myslia. Nepopierame, že existujú tienisté stránky. Uvedomujeme si však aj to, že existuje VEĽA stránok, ktoré sú 100% dôveryhodné a spoľahlivé. Všetko, čo musíte urobiť, je vybrať si tie správne, ktoré použijete.

4. Vedenie záznamov a analýza výkonnosti

Viete presne, koľko ste vyhrali alebo prehrali zo športových stávok? Viete vôbec, či si celkovo hore alebo dole?

Bez sledovania je pre niekoho veľmi ľahké minúť viac, ako plánuje. Veci sa môžu čoskoro vymknúť kontrole a potenciálne následky môžu byť mimoriadne škodlivé.

Vedenie záznamov je ZÁKLADNÉ, ak ste seriózny stávkar, ktorý sa snaží zarobiť peniaze. Sledovanie vašich výsledkov vám nielen umožňuje zistiť, ako sa vám darí, ale môže vám skutočne pomôcť dosiahnuť lepšie výsledky.

5. Emócie

Vzbudzuje vo vás sledovanie športu emócie? MILUJEME športy a emocionálne sa do nich zapájame. Je pre nás ťažké ovládať sa, keď sú zapojené naše obľúbené tímy a hráči, a vieme, že nie sme jediní. Je fér povedať, že byť oddaným športovým fanúšikom môže byť občas emocionálna horská dráha.

Toto je jeden z dôvodov, prečo sme takí veľkí športoví fanúšikovia. Baví nás sledovať zručnosť a odbornosť profesionálnych športovcov, ale skutočný rozruch športu pramení zo starostlivosti o to, čo sa deje.

Hazardné hry ako zvyčajne spôsobujú, že prechádzame aj rôznymi emóciami. Čisté vzrušenie, ktoré pociťujeme, keď riskujeme zo šance na výhru peňazí, môže byť veľmi vzrušujúce. Potom sú tu vzostupy a pády výhier a prehier. Prirodzene sa cítime šťastní, keď vyhráme, a ak je víťazstvo dostatočne významné, môžeme dokonca zažiť skutočné nadšenie. Samozrejme, odvrátenou stranou sú negatívne emócie, ktoré cítime, keď prehrávame. Celkovo je však emocionálne vzrušenie, ktoré hazardné hry môžu ponúknuť, pre väčšinu ľudí pozitívne. Naučte sa ich však kontrolovať a ovládať.

6. Vyberte si, na ktoré športy chcete staviť

Tento krok je veľmi jednoduchý. Nie je to niečo, čo si vyžaduje hĺbkové premýšľanie, pretože zvyčajne odporúčate začiatočníkom začať so zameraním sa výlučne na športy, o ktorých veľa nevedia.

Uvedomujeme si však, že nie každý, kto chce začať tipovať šport, je už športovým fanúšikom. Tento krok je, teda pre nich trochu ťažší. Na Slovensku je populárny hokej, futbal a tenis.

7. Sila informácií

Športoví stávkujúci zvyčajne vsádzajú na športy, ktoré už sledujú. Prečo? Pretože to sú športy, o ktorých vedia najviac. Dokonca aj neskúsení stávkujúci si uvedomujú dôležitosť vedomostí o športoch, na ktoré vsádzajú, je skvelé, že väčšina športových stávkarov chápe dôležitosť svojich existujúcich športových znalostí. Problémom je, že mnohí z nich tieto poznatky preceňujú. Predpokladajú, že jednoduché sledovanie športu, ako fanúšika im poskytuje dostatok informácií a vedomostí na to, aby mohli dôsledne robiť dobré stávkové rozhodnutia. Bohužiaľ, nie vždy to môže byť pravda.

8. Najlepšia stratégia? Urobte si plán a držte sa ho

Existuje množstvo informácií o rôznych typoch stratégií športového stávkovania. Niektoré sú vynikajúcej kvality, zatiaľ čo iné vás môžu nasmerovať ďaleko od vášho cieľa. Pointa je, že čím viac sa dozviete o spôsoboch, ako zlepšiť svoje chápanie športu, tímov, hráčov a rôznych druhov stávok, tým viac nástrojov pridáte do svojho balíka nástrojov. Informácie, ktoré cestou zbierate, sú naozaj to, na čom záleží. Ako sme uviedli vyššie, najlepšie je byť majstrom jedného poľa ako priemerným hráčom vo všetkých hrách. Nájdite si svoje miesto a potom vytvorte alebo použité stratégie, ktoré najlepšie fungujú pre daný šport a pre tímy alebo hráčov, ktorých najlepšie poznáte. Nie je potrebné sa stresovať v mnohých športoch alebo dokonca v mnohých tímoch v rámci jednej ligy.

9. Nebuďte príliš sebavedomí, keď vyhrávate

Aj keď je pri športových stávkach ťažké dôsledne vyberať víťazov, aj začiatočníci sa môžu z času na čas vydať na pekný víťazný beh. Je dôležité nechať sa uniesť, keď sa to stane. Je jednoduché stať sa príliš sebavedomým a začať si myslieť, že ste stávkarský génius. Pravdepodobne, šťastie je práve teraz na vašej strane. Takže prosím, snažte sa zostať nohami na zemi. Pád nadol by mohol bolieť.

A pár jednoduchých ďalších rád:

10) Naučte sa robiť výbery a uzatvárať stávky

11) Pracujte, pracujte a pracujte a výsledky sa dostavia

12) Nekopírujte po iných, ale učte sa od nich

pr.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *