Home / SLOVENSKO / Prvé K Parky od Kauflandu mladých rozhýbali, verejnosť už hlasuje v druhom ročníku úspešného projektu

Prvé K Parky od Kauflandu mladých rozhýbali, verejnosť už hlasuje v druhom ročníku úspešného projektu

30.8.2022 (Webnoviny.sk) – V Rimavskej Sobote, Košiciach Poľove, Sabinove, Rožňave a v Košiciach Sídlisko Ťahanovce otvorili v lete zástupcovia reťazca a miest nové atraktívne športovo-oddychové areály K Park. Od 25. augusta už verejnosť posiela hlasy mestám a mestským častiam, ktoré sa prihlásili do druhého ročníka projektu.

K piatim otvoreným areálom onedlho pribudnú ďalšie dva – v Dolnom Kubíne a Bratislave Devínskej Novej Vsi. K Parky venoval Kaufland siedmim mestám a mestským častiam, ktoré dostali v prvom ročníku od verejnosti najviac hlasov.

Slávnostné otvorenie K Parkov si návštevníci užili vo veľkom štýle, s kopou pohybu, hudby a zábavy s populárnymi moderátormi, mladými rapermi a dynamickou parkour show. V moderných športovo-oddychových areáloch našli všetko, čo potrebujú k tomu, aby sa spoločne vybláznili a nabili sa energiou z pohybu. Či už pri streetballe, skateovaní, ping pongových zápoleniach, alebo obľúbenom lezení po stene a cvičení na workoutovej konštrukcii.

„Spoločenská zodpovednosť a udržateľnosť, kam u nás spadá aj zdravá výživa a pohyb, má pre nás veľký význam. Preto pravidelne upozorňujeme na dôležitosť týchto tém, rozvíjame ich a snažíme sa, aby s nimi súvisiace aktivity neostali iba na papieri,“ vysvetľuje Samuel Machajdík, hovorca spoločnosti Kaufland Slovensko, ako sa zrodila myšlienka konceptu multifunkčných ihrísk. „Po nadšenom prijatí prvých hotových K Parkov a obrovskom záujme o ich získanie bolo pre nás vyhlásenie 2. ročníka tohto úspešného projektu jasnou voľbou. Chceme, aby sa aj v ďalších mestách stali K Parky pre mladých miestom, kde sa budú pravidelne stretávať a aktívne oddychovať.“

Prvý ročník projektu reťazca zaznamenal mimoriadny úspech, ľudia v hlasovaní odovzdali takmer milión hlasov. Do druhého ročníka sa prihlásilo 27 miest a mestských častí z celého Slovenska, ktoré sa tak uchádzajú o športovo-oddychový areál.

V termíne od 25. augusta do 5. októbra môže verejnosť opäť hlasovať za ďalšiu víťaznú sedmičku. Každý hlasujúci môže svojmu mestu alebo mestskej časti poslať hlas každý deň. Stačí sa len zaregistrovať na stránke www.kauflandpark.sk. Počet odovzdaných hlasov sa prepočíta na počet obyvateľov, takže možnosti na výhru budú vyrovnané.

Viac informácií nájdete na www.kauflandpark.sk

Informačný servis

Viac k témam: areál, K Park, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Prvé K Parky od Kauflandu mladých rozhýbali, verejnosť už hlasuje v druhom ročníku úspešného projektu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *