Home / SLOVENSKO / Remišová: Za ľudí, OĽaNO i Sme rodina majú jasnú predstavu, ako budú fungovať so SaS v koalícii, ale aj bez nej

Remišová: Za ľudí, OĽaNO i Sme rodina majú jasnú predstavu, ako budú fungovať so SaS v koalícii, ale aj bez nej

25.8.2022 (Webnoviny.sk) – Strana Za ľudí, hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) i Sme rodina majú jasnú predstavu, ako budú fungovať so stranou Sloboda a Solidarita (SaS) v koalícii, ale aj bez nej. Povedala to vo štvrtok na tlačovej besede predsedníčka Za ľudí a vicepremiérka Veronika Remišová.

Ako dodala, buď sa dohodnú na spoločnom pokračovaní, alebo strana SaS odíde z koalície, a tá bude po ich odchode v oslabení. Podľa Remišovej sa však aj v takejto situácii dajú „strieľať góly a uhrať výsledok“.

„V strane Za ľudí chceme, aby sme naše sily sústredili v prvom rade na plnenie programového vyhlásenia vlády a na piatkovom stretnutí budeme stranu SaS presviedčať, aby v koalícii ostala. Ak to nepôjde v plnom nasadení, musíme sa pripraviť na všetky scenáre,“ povedala Remišová.

Zároveň dodala, že súper súčasnej koalície je mimoriadne náročný. „Či je to už mafia za dverami, strana Smer – sociálna demokracia, fašisti alebo najväčšia energetická kríza, akú Európska únia od svojej existencie ešte nezažila,“ doplnila predsedníčka Za ľudí.

Zdroj: Webnoviny.sk – Remišová: Za ľudí, OĽaNO i Sme rodina majú jasnú predstavu, ako budú fungovať so SaS v koalícii, ale aj bez nej © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Novým stálym predstaviteľom Slovenska pri NATO bude Marek Varga, doterajší veľvyslanec na Blízkom východe

Medzi moje priority bude patriť budovanie rezortnej expertnej bázy a zabezpečovanie spolupráce všetkých zainteresovaných rezortov, uviedol Varga.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *