Home / SLOVENSKO / Pellegrini len s údivom pozerá, ako Matovič a kolegovia z opozície tlačia Hlas-SD do liberálnej koalície (video)

Pellegrini len s údivom pozerá, ako Matovič a kolegovia z opozície tlačia Hlas-SD do liberálnej koalície (video)

24.8.2022 (Webnoviny.sk) – Predseda strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) Peter Pellegrini odmieta špekulácie o liberálnej trojkoalícii, v ktorej by figurovali strany Hlas-SD, Sloboda a Solidarita (SaS) a Progresívne Slovensko (PS). S týmito domnienkami prišiel ako prvý líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič.

Viac o téme: Koaličná kríza

Predseda Hlasu tvrdí, že členov PS nepozná a nie je s nimi v žiadnom kontakte. Pellegrini o tom informoval dnes na tlačovej konferencii. „S údivom na to pozerám. Matovič a kolegovia z opozície sa nás snažia tlačiť do liberálnej koalície,“ tvrdí predseda Hlasu, ktorý dodal, že predseda PS Michal Šimečka odmietol spoluprácu so stranou Hlas-SD.

„My s nimi nevedieme žiadnu komunikáciu. So Šimečkom som sa ešte v živote nestretol. Podpredsedu Michala Trubana poznám len z novín, keď stváral niečo s drogami,“ doplnil Pellegrini. Dodal, že Hlas robí sociálnu politiku a nepodporuje liberálne aktivity. „Nie sme dohodnutí ani s predsedom SaS Richardom Sulíkom,“ uzavrel Pellegrini.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Predseda strany Hlas-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Pellegrini len s údivom pozerá, ako Matovič a kolegovia z opozície tlačia Hlas-SD do liberálnej koalície (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *