Home / SLOVENSKO / Primátor Rybníček sa opäť pokúsi získať si dôveru Trenčanov, kandiduje už štvrtý raz po sebe

Primátor Rybníček sa opäť pokúsi získať si dôveru Trenčanov, kandiduje už štvrtý raz po sebe

18.8.2022 (Webnoviny.sk) – Štvrtý raz po sebe sa pokúsi získať dôveru voličov v jesenných komunálnych voľbách úradujúci trenčiansky primátor Richard Rybníček.

Ako informoval na sociálnej sieti, vo štvrtok odovzdal na mestskom úrade potrebné podpisové hárky pre svoju kandidatúru na post primátora.

„Kandidujem ako nezávislý kandidát a vtedy si musíte zbierať podpisy priamo od obyvateľov mesta. Všetkým chcem úprimne poďakovať za prejavenú dôveru. A ďakujem aj všetkým kandidátom na poslancov a poslankyne, ktorí v týchto zložitých časoch zbierajú podpisy a odhodlali sa vstúpiť do verejného života a pomáhať svojmu mestu,“ uviedol Rybníček.

Rybníček prvý raz vyhral voľby v Trenčíne v roku 2010, pri voľbách v rokoch 2014 a o štyri roky neskôr svoju pozíciu obhájil. Jeho jediným známym súperom v tohtoročných voľbách je mestský poslanec Miloš Mičega, ktorý svoju kandidatúru ohlásil ešte koncom júna.

Viac k témam: Kandidát na primátora, Komunálne voľby
Zdroj: Webnoviny.sk – Primátor Rybníček sa opäť pokúsi získať si dôveru Trenčanov, kandiduje už štvrtý raz po sebe © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *