Home / šport / Ostatné športy / Barteková, Hocková a Štibravá si z tímovej súťaže skeetu v Južnej Kórei odniesli bronz

Barteková, Hocková a Štibravá si z tímovej súťaže skeetu v Južnej Kórei odniesli bronz

19.7.2022 (Webnoviny.sk) – Slovenské reprezentantky v streľbe obsadili v pretekoch Svetového pohára v juhokórejskom Čangwone tretie miesto v tímovej súťaži skeetu. Trojica Danka Barteková, Vanesa Hocková a Monika Štibravá zdolala v utorňajšom súboji o bronzové medaily britské družstvo v zložení Amber Hillová, Anne Alexandra Skeggsová a Louise Jessica Burgessová 6:0.

„Sme spokojné s výsledkom napriek tomu, že účasť bola o niečo slabšia. Avšak, výsledky v rozstrele sme mali vynikajúce. Som nesmierne rada, že sme si vybojovali bronzovú medailu proti kvalitnému britskému tímu, v ktorom bola aj aktuálna svetová dvojka. Tieto preteky sú dobrým tréningom na finálové rozstrely a veľmi ma teší, že na Slovensku máme slušnú skeetovú ženskú tradíciu a hlavne sme konkurencieschopné na medzinárodných súťažiach,“ zhodnotila úspešnú súťaž Barteková. Jej reakciu sprostredkoval mediálny manažér Jozef Korbel.

Zdroj: Webnoviny.sk – Barteková, Hocková a Štibravá si z tímovej súťaže skeetu v Južnej Kórei odniesli bronz © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *