Home / SLOVENSKO / Z brankára primátor? Ján Laco má v pláne zjednotiť Liptovský Mikuláš a už zbiera podpisy (video)

Z brankára primátor? Ján Laco má v pláne zjednotiť Liptovský Mikuláš a už zbiera podpisy (video)

8.7.2022 (Webnoviny.sk) – Bývalý hokejový reprezentačný brankár Ján Laco zvažuje kandidatúru na post primátora Liptovského Mikuláša. Podľa vlastných slov začína so zbieraním podpisov pre kandidatúru do októbrových komunálnych volieb, v pláne má zjednotiť mesto, ktoré je zamrznuté v konflikte medzi primátorom a zastupiteľstvom.

Tvrdá práca a nie konflikty

„Celý svoj život sa snažím byť tímovým hráčom. Vyhýbať sa konfliktom a svoje ciele nedosahovať na úkor iných ale tvrdou prácou. V hokeji ma tento prístup priviedol až na olympiádu a k striebornej medaile z majstrovstiev sveta. Po ukončení kariéry som vďaka nemu v Liptovskom Mikuláši postavil a manažujem hokejovú halu, v ktorej dnes vyrastajú talenty z celého Liptova,” uviedol Laco.

Dlhotrvajúce spory treba ukončiť

Slovami o nutnosti zjednotiť mesto a ukončiť konflikty Laco poukázal na dlhotrvajúce spory medzi primátorom Liptovského Mikuláša Jánom Blcháčom a mestským zastupiteľstvom. Mesto preto už poldruha roka funguje len v rozpočtovom provizóriu.

„Ako rodák z Mikuláša, ktorý tu so svojou rodinou žije, podniká a pracuje s mládežou, naplno vnímam dôsledky neustálych konfliktov na život v meste. Chcem to zmeniť. Chcem, aby spolupráca, ktorá mi pomáha celý život, pomohla aj Liptovskému Mikulášu,“ dodal Laco.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Kandidát na primátora
Zdroj: Webnoviny.sk – Z brankára primátor? Ján Laco má v pláne zjednotiť Liptovský Mikuláš a už zbiera podpisy (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Michelkov návrh ohrozuje činnosť Fondu na podporu umenia. Vyhlásenie pre poslancov podpísali desiatky odborníkov

Platforma tvrdí, že počas výboru sa k návrhu nemohli vyjadriť prítomní zástupcovia odbornej obce a ani samotný riaditeľ FPU.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *