Home / šport / Tenis / Djokovič prešiel cez svojho krajana do osemfinále Wimbledonu, Kerberová v 3. kole vypadla

Djokovič prešiel cez svojho krajana do osemfinále Wimbledonu, Kerberová v 3. kole vypadla

2.7.2022 (Webnoviny.sk) – Srbský tenista Novak Djokovič ako nasadená jednotka postúpil do osemfinále mužskej dvojhry na tohtoročnom Wimbledone.

Víťaz ostatných troch ročníkov turnaja a celkovo šesťnásobný šampión zdolal v 3. kole krajana Miomira Kecmanoviča 6:0, 6:3, 6:4. Jeho ďalším súperom bude Holanďan Tim van Rijthoven.

Isner prekonal Karloviča

Američan John Isner vytvoril v zápase proti Talianovi Jannikovi Sinnerovi nový rekord okruhu ATP s 13 729 esami, prekonal zápis Chorváta Iva Karloviča.

V ženskom „pavúku“ vypadla v 3. kole dvojhry víťazka z roku 2018 Nemka Angelique Kerberová, ktorá podľahla 24. nasadenej Belgičanke Elise Mertensovej 4:6, 5:7.

Skončila aj nasadená päťka

Tá si v osemfinále zahrá proti svetovej dvojke Ons Jabeurovej z Tuniska, ktorá zdolala Francúzku Diane Parryovú 6:2, 6:3.

Nasadená päťka Maria Sakkariová z Grécka neprešla v 3. kole cez Nemku Tatjanu Mariovú, podľahla jej 3:6, 5:7. Mariová sa stretne s Jelenou Ostapenkovou z Lotyšska.

Viac k témam: Wimbledon
Zdroj: Webnoviny.sk – Djokovič prešiel cez svojho krajana do osemfinále Wimbledonu, Kerberová v 3. kole vypadla © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Chorvátsky tenista Ivo Karlovič definitívne končí profesionálnu kariéru, počas nej zaznamenal takmer 14-tisíc es

Karlovič sa počas kariéry zviditeľnil predovšetkým svojím „delovým" podaním.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *