Home / SLOVENSKO / Slavia Capital považuje spájanie svojho bývalého zamestnanca s PPA za ohováranie

Slavia Capital považuje spájanie svojho bývalého zamestnanca s PPA za ohováranie

29.6.2022 (Webnoviny.sk) – Slavia Capital Group sa ohradzuje voči svojmu pretrvávajúcemu vťahovaniu do osobného sporu bývalej zamestnankyne Pôdohospodárskej platobnej agentúry (PPA) Zuzany Šubovej s vedením tejto verejnej inštitúcie. Zároveň Slavia Capital odmieta šírenie účelových, preukázateľných klamstiev a klebiet spájajúcich svojho bývalého zamestnanca Juraja Kadnára s PPA.

Slavia Capital nikdy pána Kadnára do PPA nenominovala, nemala vedomosť o jeho následnej profesionálnej kariére a jeho zamestnanie v PPA ani nenasledovalo bezprostredne po jeho pracovnoprávnom pomere v Slavia Capital.

Tvrdenie o vysokopostavenom členovi Slavia Capital v štruktúrach PPA je tak bezprecedentnou manipuláciou. Je tiež nepravdivým tvrdením, že Juraj Kadnár bol spoločníkom v Slavia Capital. Následné mediálne úvahy o toxicite a „upratovaní dôkazov“ sú na cti poškodzujúce a evidentným zásahom do práva na ochranu osobnosti.

Slavia Capital vyjadruje preto rozhorčenie, ako isté osoby verejným šírením lží, ohováraním a fabuláciami poškodzujú povesť a profesionálny kredit konkrétnych fyzických osôb. Slavia Capital sa domnieva, že takéto neoprávnené zásahy do prejavov osobnosti majú za cieľ kriviť verejnú mienku a ovplyvňovať aktuálnu rozhodovaciu činnosť súdov.

Zdroj: Webnoviny.sk – Slavia Capital považuje spájanie svojho bývalého zamestnanca s PPA za ohováranie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Remišová: Hlas dosadzuje do štátnych funkcií ľudí, ktorých kvalifikáciou je stranícka knižka alebo sponzorský dar

Vo vedúcich pozíciách nemajú byť ľudia, ktorých jedinou kvalifikáciou je príspevok na kampaň Hlasu, tvrdí Veronika Remišová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *