Home / SLOVENSKO / V centre Bratislavy sa chystá protest, polícia upozorňuje na obmedzenia v niektorých uliciach

V centre Bratislavy sa chystá protest, polícia upozorňuje na obmedzenia v niektorých uliciach

14.6.2022 (Webnoviny.sk) – Polícia upozorňuje na obmedzenia v súvislosti s protestným zhromaždením za vyššie platy školských zamestnancov a lepšie podmienky v školách, ktoré sa uskutoční v stredu 15. júna v centre Bratislavy.

Dopravné obmedzenia začnú v čase od 14.30 a budú trvať až do ukončenia zhromaždenia na uliciach Námestie SNP, Hodžovo námestie, Palisády, Štefánikova ulica, Palisády, Zámocká – pri hradnom múre a Mudroňova ulica. Polícia odporúča vodičom, aby v danom čase využili na presun alternatívne trasy.

Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková, dopravní policajti budú počas celého zhromaždenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja operatívne reagovať.

„Na dodržiavanie verejného poriadku počas protestného zhromaždenia budú dohliadať policajti poriadkovej služby,“ uviedla. Zároveň vyzýva občanov, aby počas verejného zhromaždenia a presunu účastníkov rešpektovali pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným.

Viac k témam: Dopravné obmedzenia, Protest
Zdroj: Webnoviny.sk – V centre Bratislavy sa chystá protest, polícia upozorňuje na obmedzenia v niektorých uliciach © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *