Home / SLOVENSKO / Krúpa sa postaví na stranu prezidentky, v NR SR nezahlasuje za prelomenie jej veta v otázke Matovičovho krúžkovného

Krúpa sa postaví na stranu prezidentky, v NR SR nezahlasuje za prelomenie jej veta v otázke Matovičovho krúžkovného

12.6.2022 (Webnoviny.sk) – Poslanecký klub hnutia Obyčajní ľudia a nezávisle osobnosti (OĽaNO) by mal o vete prezidentky SR Zuzany Čaputovej (OĽaNO) k zákonu o financovaní voľného času dieťaťa rokovať večer v pondelok (13. júna).

Predseda branno-bezpečnostného výboru parlamentu Juraj Krúpa (OĽaNO) v diskusnej relácii TV Markíza Na telo s Michalom Kovačičom uviedol, že výsledok diskusie bude známy pravdepodobne v utorok (14. júna).

Dodal, že je jedným z poslancov z klubu OĽaNO, ktorý zvažuje podporiť prezidentku SR v jej vete. Podotkol, že veto neblokuje okamžitú pomoc od 1. júla.

Navyše, preferuje riešenie v štvorkoalícii pred ad hoc koalíciami či inými spôsobmi. Navyše sa mu akýkoľvek náznak spolupráce s extrémistami a radikálmi bridí. Zároveň konštatoval, že môžu nechať rozhodnúť Ústavný súd SR.

Viac k témam: Politické veto, protiinflačný balíček
Zdroj: Webnoviny.sk – Krúpa sa postaví na stranu prezidentky, v NR SR nezahlasuje za prelomenie jej veta v otázke Matovičovho krúžkovného © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Forró podporou Pellegriniho nedodržal rozhodnutia predsedníctva strany, v Maďarskej aliancii sa cítia byť podvedení

Správu o zrušení rokovania s Korčokom sa dozvedeli z facebookovej stránky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *