Home / SLOVENSKO / V obci Kráľová pri Senci má vyrásť nový športovo-rekreačný areál, výstavba má stáť zhruba desať miliónov eur

V obci Kráľová pri Senci má vyrásť nový športovo-rekreačný areál, výstavba má stáť zhruba desať miliónov eur

11.6.2022 (Webnoviny.sk) – V obci Kráľová pri Senci v okrese Senec plánujú vybudovať športovo-rekreačný areál za približne 10 mil. eur. Vyplýva to zo zámeru predloženého na posudzovanie vplyvov na životné prostredie EIA navrhovateľom Zuzana Rapantová, Bratislava.

Účelom navrhovanej činnosti je v zmysle zámeru vybudovanie športovo-rekreačného areálu, ktorého súčasťou budú rekreačné chaty, polyfunkčný objekt s wellness a fitness, ako aj športové plochy. Začiatok výstavby je plánovaný na rok 2024, predpokladaná doba výstavby je 48 mesiacov.

Areál má byť umiestnený mimo zastaveného územia obce na ploche s rozlohou viac ako 51-tisíc metrov štvorcových.

„Na tejto ploche bude umiestnených 52 rekreačných chát, objekt občianskej vybavenosti s wellness a fitness, ihriská a prislúchajúce zázemie s prvkami dopravnej infraštruktúry, technickej infraštruktúry a s plochami zelene,“ uvádza navrhovateľ.

Viac k témam: športovo-rekreačný areál
Zdroj: Webnoviny.sk – V obci Kráľová pri Senci má vyrásť nový športovo-rekreačný areál, výstavba má stáť zhruba desať miliónov eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

5 tipov na knihy o ochrane prírody, ktoré sa oplatí prečítať

Marec je už tradične ideálnym časom na ponorenie sa do sveta literatúry. Máte aj vy chuť začítať sa do dobrej knihy?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *