Home / SLOVENSKO / Falošný policajt so ženou vyberali na západnom Slovensku pod zámienkou sexuálnych služieb pokuty, peniaze si rozdelili

Falošný policajt so ženou vyberali na západnom Slovensku pod zámienkou sexuálnych služieb pokuty, peniaze si rozdelili

2.6.2022 (Webnoviny.sk) – Žena z Bratislavy pod zámienkou poskytnutia sexuálnych služieb vyberala od mužov pokuty v spolupráci s falošným policajtom. Obvineniu zo zločinu vydierania čelí 50-ročná Bratislavčanka Adriana.

Ako informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, obvinená si po predchádzajúcej dohode s ďalším mužom dohodla stretnutie s poškodeným za účelom poskytnutia sexuálnych služieb za finančnú odmenu.

Muž zaplatil falošnému policajtovi

Stretnutie sa odohralo na parkovisku na Panónskej ceste v hlavnom meste, odkiaľ sa dvojica presunula k petržalskej hrádzi v blízkosti obytnej štvrte Slnečnice. „Tam sa obaja začali vyzliekať, pričom k vozidlu pristúpil muž, s ktorým sa obvinená vopred dohodla,“ uviedla polícia.

Muž sa predstavil ako policajt a poškodenému uviedol, že sa dopustil trestného činu, porušenia zákona alebo priestupku a žiadal od neho zaplatenie finančnej hotovosti 50 eur. V opačnom prípade sa vyhrážal privolaním policajnej hliadky a vyššou pokutou. Poškodený uvedenú sumu falošnému policajtovi zaplatil.

Peniazi si rozdelili

Podobný prípad sa stal ešte raz, keď si obvinená opäť dohodla stretnutie za účelom poskytnutia sexuálnych služieb s ďalším poškodeným. Všetko prebiehalo podobným spôsobom ako v prvom prípade, avšak poškodený nemal pri sebe finančnú hotovosť na zaplatenie falošnej pokuty, a túto si musel ísť vybrať do bankomatu.

Peniaze si následne obvinená so svojím pomocníkom rozdelila na polovicu. V prípade preukázania viny hrozí obvinenej trest odňatia slobody na dva roky až šesť rokov.

Viac k témam: Podvodníci, Sexuálne služby, Vydieranie
Zdroj: Webnoviny.sk – Falošný policajt so ženou vyberali na západnom Slovensku pod zámienkou sexuálnych služieb pokuty, peniaze si rozdelili © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov

Spoločnosť Samsung Electronics odhalila ďalšie podrobnosti o novej generácii televízorov roku 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *