Home / SLOVENSKO / Tínedžerovi na východnom Slovensku vybuchol do tváre benzín, skončil s popáleninami hlavy a krku

Tínedžerovi na východnom Slovensku vybuchol do tváre benzín, skončil s popáleninami hlavy a krku

24.5.2022 (Webnoviny.sk) – S popáleninami hlavy a krku skončil v pondelok 14-ročný chlapec, ktorému do tváre vybuchol benzín. Uviedla to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová s tým, že udalosť sa stala po 17-tej hodine v obci Rokycany (okres Prešov), kde v osade utrpelo zranenia jedno z detí.

„Vyšetrovaním bolo zistené, že vedľa veľkoobjemového kontajnera na odpad došlo v plastovej fľaši od slnečnicového oleja k výbuchu neznámej horľavej látky,“ uviedla Ligayová s tým, že predpokladaná doba liečenia 14-ročného zasiahnutého chlapca z popálenín bola stanovená nad sedem dní. „Polícia v Prešove v prípade začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženie na zdraví,“ dodala policajná hovorkyňa.

Viac k témam: Popáleniny, Výbuch
Zdroj: Webnoviny.sk – Tínedžerovi na východnom Slovensku vybuchol do tváre benzín, skončil s popáleninami hlavy a krku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *