Home / SLOVENSKO / Návrat Ďatelinku a zápasy na svetovej úrovni. Grand Opening RFA je tu!

Návrat Ďatelinku a zápasy na svetovej úrovni. Grand Opening RFA je tu!

10.5.2022 (Webnoviny.sk) – Už v sobotu 14. mája sa uskutoční v NTC aréne očakávaný Grand Opening organizácie RFA, na ktorom uvidíme 10 MMA zápasov a 3 REALFIGHT súboje.

O hlavný zápas večera sa v MMA postará Milan Ďatelinka. Rodák z Považskej Bystrice sa nevie dočkať návratu do klietky a verí v riadny „požiar”. Jeho kondíciu overí stálica srbského MMA Nenad Avramovič, ktorý so svojím tímom berie tento zápas ako kariérnu výzvu.

Česko-slovenský súboj medzi Sebastiánom Fapšom a Bernardom Plavcom v druhom hlavnom zápase (pod pravidlami Real Fight) sa postará o poriadnu prestrelku. Fapšo, ktorý je známy svojou tvrdosťou, sľubuje knokaut v prvom kole. Proti ale bude Bernard Plavec, ktorý zbieral skúsenosti na svetových turnajoch v zahraničí a dokázal sa prepracovať medzi špičku domácej scény.

Chýbať nebude ani český super talent Leo Brichta. Ten poslednému súperovi nedal najmenšiu šancu, no čaká ho elitný Arthur Lima z Brazílie. Lima dominuje v zápasoch najmä na zemi, kde dokázal ukončiť 6 zo svojich 9 výhier. Už v sobotu sa dozvieme, či si Leo dokáže ustrážiť zem a presadiť si svoje silné stránky.

Jozef Wittner smeruje do NTC arény dokázať, že je aktuálna jednotka welterovej váhy na Slovensku. Cestu mu však skríži súper z Maďarska Martin Kálucz, ktorý má misiu zviditeľniť maďarské MMA dominantným výkonom a výhrou.

Fanúšikovia sa rovnako môžu tešiť na vždy atraktívny súboj Miroslava Broža, návrat Mariána Jakubíka, v postoji na súboj Kadaša s Bereczkim a atraktívny zápas vychádzajúcich hviezd Jakuba Kroftu a Jacoba Mikulu.

Grand Opening RFA štartuje v sobotu 14. mája od 17:00 a PPV si môžete zakúpiť na https://realsport.tv/#/.

Boris Marhanský, majiteľ organizácie

Informačný servis

Viac k témam: Grand Opening, MMA, PR, RFA
Zdroj: Webnoviny.sk – Návrat Ďatelinku a zápasy na svetovej úrovni. Grand Opening RFA je tu! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rozpočet na prezentáciu na Bienále Benátky považujeme za primeraný, reaguje SNG na vyjadrenia ministerstva kultúry

Tohto ročný projekt Bienále Benátky bol pripravovaný od minulého leta.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *