Home / SLOVENSKO / Smer sa pokúsil ospravedlniť prezidentke Čaputovej za vulgarizmy počas protestu, skončilo to však ďalším osočovaním

Smer sa pokúsil ospravedlniť prezidentke Čaputovej za vulgarizmy počas protestu, skončilo to však ďalším osočovaním

3.5.2022 (Webnoviny.sk) – Záujem médií a koalície zvýrazňuje účasť na prvomájovom proteste v Nitre, ktorý organizovala strana Smer – sociálna demokracia (Smer-SD).

Ľudia stratili dôveru

Ulice sa podľa predstaviteľov strany napĺňajú pre beznádej Slovákov a pre to, že neveria tomu, že sa niečo na Slovensku zlepší. Informovala o tom strana Smer-SD na sociálnej sieti.

„Bola to prezidentka, ktorá zmarila vôľu viac ako 600-tisíc ľudí zorganizovať referendum o predčasných voľbách, je to útok na slobodu médií, ktorý vyvoláva potrebu ľudí vyjadriť sa verejne, je to obrovské zdražovanie a jeho ignorovanie vládou, ktoré tlačí ľudí do protestov,“ uviedla strana.

Smer je pripravený burcovať ľudí aj naďalej

Sloboda slova a najmä sloboda slova u politika zahŕňa podľa predstaviteľov právo tohto politika používať nadnesené aj nepekné vyjadrenia, ak je potrebné zdôrazniť vážnosť situácie.

„Ľudsky nás mrzí, že niektorí ľudia sa na proteste neudržali a povedali, čo si myslia o pani prezidentke a mohlo sa jej to dotknúť. Ešte viac nás však mrzí, ako sa vládna koalícia správa k ľuďom a občanom,“ uzavrela strana Smer-SD s tým, že naďalej budú jej príslušníci organizovať verejné protesty, keďže patria do výbavy opozičnej politickej strany.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: kauza Súmrak, Obvinenie Roberta Fica a Roberta Kaliňáka, Protest, Vulgarizmy
Zdroj: Webnoviny.sk – Smer sa pokúsil ospravedlniť prezidentke Čaputovej za vulgarizmy počas protestu, skončilo to však ďalším osočovaním © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rada vlády odmietla novelu zákona o neziskových organizáciách. Pletie sa ňou bič na aktívnych občanov, tvrdí Zajac

Novela zákona negatívne postihne všetky typy mimovládnych organizácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *