Home / SVET / K výbuchom v ruských skladoch sa nikto nepriznal a Zelenského poradca poskytol len záhadnú odpoveď

K výbuchom v ruských skladoch sa nikto nepriznal a Zelenského poradca poskytol len záhadnú odpoveď

27.4.2022 (Webnoviny.sk) – Poradca ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Mychajlo Podoľak sa tajomne zmienil o správach týkajúcich sa nočných výbuchov v ruských regiónoch hraničiacich s Ukrajinou. Informuje o tom spravodajský web CNN.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

Koncept demilitarizácie

Podoľak povedal, že „regióny Belgorod, Voronež a Kursk sa začínajú aktívne učiť, čo znamená koncept ‚demilitarizácie‘. V týchto ruských regiónoch pravidelne horia veľké palivové sklady, ktoré poskytujú palivo pre obrnené vozidlá ruskej armády, a explodujú muničné sklady. Z rôznych dôvodov,“ poznamenal Podoľak.

Miestne úrady a ruské štátne médiá informovali o tom, že v stredu skoro ráno bolo počuť výbuchy v troch ruských regiónoch hraničiacich s Ukrajinou. Ukrajinská armáda ani ministerstvo obrany nepriznali, či sú ukrajinské sily zodpovedné za najnovšie incidenty za hranicami.

Prirodzený proces

„Ako sa to dá vysvetliť? Veľmi jednoducho. Ak sa vy (Rusi) rozhodnete hromadne zaútočiť na inú krajinu, všetkých tam masovo zabíjate, mierumilovných ľudí hromadne rozdrvujete tankmi a využívate sklady vo svojich regiónoch na podporu tohto zabíjania, potom skôr či neskôr budú musieť byť vaše dlhy splatené. Preto je odzbrojenie skladov absolútne prirodzený proces. Karma je krutá vec,“ povedal Podoľak.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt, vojenská invázia, Výbuchy
Zdroj: Webnoviny.sk – K výbuchom v ruských skladoch sa nikto nepriznal a Zelenského poradca poskytol len záhadnú odpoveď © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pred zrážkou s mostom podstúpila nákladná loď v prístave v Baltimore údržbu motora

Kontajnerová loď Dalí v utorok okolo 1:30 ráno narazila do piliera mosta, ktorý sa následne zrútil do rieky Patapsco.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *