Home / SLOVENSKO / Mike Tyson sa v lietadle neovládol a knokautoval opitého spolucestujúceho (video)

Mike Tyson sa v lietadle neovládol a knokautoval opitého spolucestujúceho (video)

22.4.2022 (Webnoviny.sk) – V minulosti knokautoval súperov v ringu, teraz jeho zlosť pocítil opitý spolucestujúci. Bývalý americký boxer Mike Tyson uštedril niekoľko rán päsťou do tváre mužovi, ktorý ho v stredu obťažoval na palube lietadla zo San Francisca. Incident zachytil na video ďalší cestujúci a ako prvý ho zverejnil portál TMZ.

Incident prešetruje polícia

„Nanešťastie, pán Tyson mal v lietadle incident s agresívnym pasažierom, ktorý ho obťažoval a hodil po ňom fľašu s vodou, kým sedel na sedadle,“ napísali zástupcovia 55-ročného rodáka z New Yorku agentúre AP.

Tyson po udalosti opustil lietadlo, jeho „obeť“ na mieste ošetrili zdravotníci. Neskôr oboch aktérov zadržala miestna polícia a po výsluchu ich prepustila. Celý incident je naďalej predmetom vyšetrovania.

Opilec sa „naštartoval“ v letiskovom bare

Jedna z cestujúcich Sarah Burchfieldová pre spravodajský web San Francisco Gate potvrdila, že Tyson bol najskôr pokojný. Keď ho však opitý muž sediaci priamo za ním stále obťažoval, neovládol sa a viackrát ho udrel do tváre, čím mu spôsobil krvavé rany.

„Keď som nastúpila do lietadla, pomyslela som si: ‚Ó nie, ten opitý chlapík tiež letí s nami‘,“ povedala Burchfieldová, ktorá predtým videla agresora popíjať v bare na letisku.

„Železný Mike“ sa stal v roku 1987 najmladším šampiónom v ťažkej váhe v histórii už ako 20-ročný. Počas kariéry dosiahol v profiringu 50 víťazstiev, z toho až 44 knokautom. Známy búrlivák si v 90. rokoch minulého storočia odsedel tri roky vo väzení za znásilnenie. V roku 1997 sa „preslávil“ v súboji proti Evanderovi Holyfieldovi, ktorému odhryzol kus ucha.

Od ukončenia kariéry v roku 2005 sa živí najmä ako herec, ale predáva aj vlastnú značku marihuany Tyson 2.0.

Viac k témam: Bitka, Opitý cestujúci, Vyšetrovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Mike Tyson sa v lietadle neovládol a knokautoval opitého spolucestujúceho (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *