Home / SVET / V prípade únosu malej Madeleine McCannovej padli prvé obvinenia, hlavným podozrivým je dlhoročný násilník

V prípade únosu malej Madeleine McCannovej padli prvé obvinenia, hlavným podozrivým je dlhoročný násilník

22.4.2022 (Webnoviny.sk) – Prokurátori v južnom Portugalsku formálne obvinili podozrivého v prípade zmiznutia Britky Madeleine McCannovej pred takmer 15 rokmi počas rodinnej dovolenky.

Prípad konečne nabral smer

Prokuratúra v okrese Faro v regióne Algarve vo svojom vyhlásení nemenovala podozrivého, ale uviedla, že koná na žiadosť nemeckých úradov a v koordinácii s vyšetrovateľmi v Anglicku. Vyšetrovanie podľa prokuratúry vedú vyšetrovatelia z neďalekého mesta Portimao s pomocou justičnej polície.

Madeleine zmizla večer 3. mája 2007 krátko pred svojimi štvrtými narodeninami z apartmánu v dovolenkovom stredisku Praia da Luz v regióne Algarve, zatiaľ čo jej rodičia s priateľmi večerali v neďalekom tapas bare.

Možný únosca si už odpykáva trest

Predvlani nemecké úrady identifikovali ako podozrivého v jej prípade istého Christiana Brücknera. Štyridsaťpäťročný muž, ktorý popiera účasť na zmiznutí dievčatka, si v súčasnosti v Nemecku odpykáva trest za drogové trestné činy a čaká ho aj sedemročný trest za znásilnenie 72-ročnej Američanky v spomenutom portugalskom letovisku Praia da Luz v roku 2005.

Viac k témam: Únos, Vražda, Vyšetrovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – V prípade únosu malej Madeleine McCannovej padli prvé obvinenia, hlavným podozrivým je dlhoročný násilník © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajincom sa podarilo zničiť na okupovanom Kryme štyri ruské raketové systémy S-400

Údery podľa zničili alebo kriticky poškodili aj tri ruské radarové stanice, veliteľské stanovište protivzdušnej obrany a systém velenia a riadenia protivzdušnej obrany Fundament-M.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *