Home / SLOVENSKO / Počasie narobilo problémy na cestách, stali sa desiatky nehôd a R1 uzatvorili

Počasie narobilo problémy na cestách, stali sa desiatky nehôd a R1 uzatvorili

BRATISLAVA 16. januára (WebNoviny.sk) – Desiatky hasičov zasahujú pri dopravných nehodách na takmer celom území Slovenska. Dôvodom je nepriaznivá poveternostná situácia a poľadovica. Za posledných päť hodín boli príslušníci vyslaní k takmer 50 dopravným nehodám a pri desiatkach z nich stále zasahujú.

Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z HaZZ, najviac kolízií riešili v Trnavskom a Nitrianskom kraji (po 13 dopravných nehôd v oboch krajoch). V Trnavskom kraji zasahujú hasiči najmä v okresoch Senica, Piešťany a Galanta, v Nitrianskom kraji pomáhajú najmä v okresoch Nitra, Zlaté Moravce a Levice.

Odporúčame:
Foto: Policajti prenasledovali šoféra, skončil s postreleným stehnom

V Banskobystrickom kraji zatiaľ zaevidovali osem nehôd, v Košickom päť, v Prešovskom a Žilinskom kraji po tri, hasiči v Bratislavskom a Trenčianskom kraji mali po jednom výjazde.

Podľa policajných informácií počasie narobilo výrazné problémy na rýchlostnej ceste R1. V Nitrianskom kraji pri mínusových teplotách naďalej sneží a fúka. Aktuálne je uzatvorená rýchlostná cesta R1 v smere od BB na NR, od odbočky na Čaradice po Zlaté Moravce z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody vodičky, ktorá nezvládla riadenie a narazila do zvodidiel a ďalšej škodovej udalosti troch vozidiel.

Viac k témam: nehoda, počasie, sneženie, zjazdnosť ciest
Zdroj: Webnoviny.sk – Počasie narobilo problémy na cestách, stali sa desiatky nehôd a R1 uzatvorili © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko údajne blokovalo český návrh zaradenia portálu Voice of Europe na sankčný zoznam, Blanár tvrdenie vyvracia

Denník N publikoval nepravdivé a zavádzajúce informácie, tvrdí minister zahraničných vecí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *