Home / SLOVENSKO / Fico zablahoželal Maďarsku k volebným výsledkom, aj keď je hodnotovo na inom brehu ako Orbán

Fico zablahoželal Maďarsku k volebným výsledkom, aj keď je hodnotovo na inom brehu ako Orbán

4.4.2022 (Webnoviny.sk) – Predsedu strany Smer – sociálnej demokracie (Smer-SD) Roberta Fica výsledky maďarských parlamentných volieb vôbec neprekvapili.

Ako napísal vo svojom profile na sociálnej sieti, maďarský premiér Viktor Orbán jasne vsadil na suverenitu a prosperitu Maďarska a maďarské záujmy kladie podľa neho vo svojej politike na prvé miesto. Šéf Smeru-SD tiež ocenil to, že Orbán nenechal zatiahnuť Maďarsko do konfliktu na Ukrajine.

„Blahoželám Maďarsku k volebným výsledkom. Vôbec ma neprekvapili. Napriek tomu, že som hodnotovo na opačnom brehu, ako Viktor Orbán, počas vládnutia Smeru-SD sme spoločne garantovali stabilitu slovensko-maďarských vzťahov, ktoré už nie sú predmetom slovenského vnútropolitického súperenia,“ priblížil Fico.

Viac k témam: Maďarský premiér, Parlamentné voľby v Maďarsku, Predseda strany Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Fico zablahoželal Maďarsku k volebným výsledkom, aj keď je hodnotovo na inom brehu ako Orbán © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *