Home / SVET / Učiteľ v Prahe neprežil útok mačetou, páchateľom bol pravdepodobne študent a zadržala ho polícia

Učiteľ v Prahe neprežil útok mačetou, páchateľom bol pravdepodobne študent a zadržala ho polícia

31.3.2022 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 31. marca, 13:48

Neznámy páchateľ vo štvrtok predpoludním zaútočil mačetou na jedného z učiteľov na pražskej strednej škole. Ako referuje web iDNES.cz, obeť útok neprežila. Udalosť sa stala na strednom odbornom učilišti na Ohradnej ulici.

Zbraň po útoku zostala na mieste. Páchateľ, ktorý bol pravdepodobne jeden zo študentov školy, ušiel z miesta činu a niekoľko desiatok minút po ňom pátrali stovky policajtov i vrtuľník. Krátko po 13:00 ho zadržali.

Úmrtie pedagóga potvrdila hovorkyňa záchranárov Jana Poštová. Uviedla, že ho oživovali dlhé minúty. „Tento človek bol veľmi vážne zranený a, bohužiaľ, nakoniec na mieste zomrel,“ povedala pre iDNES.cz.

Před polednem neznámý pachatel zaútočil mačetou na jednoho z učitelů střední školy v Praze 4. Ten útok bohužel nepřežil. Pachatel z místa utekl a nyní po něm usilovně pátrá několik stovek policistů. Do pátrání je nasazený i vrtulník. Zbraň po útoku zůstala na místě. #policiepha— Policie ČR (@PolicieCZ) March 31, 2022

Kriminalisté z oddělení vražd podezřelého vypátrali a zadrželi!— Policie ČR (@PolicieCZ) March 31, 2022

Viac k témam: Obeť, Pátranie, Útok mačetou
Zdroj: Webnoviny.sk – Učiteľ v Prahe neprežil útok mačetou, páchateľom bol pravdepodobne študent a zadržala ho polícia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pri okupovanom Kryme sa do mora zrútila ruská stíhačka Su-27, mohli si ju zostreliť sami Rusi

Miestne telegramové kanály zverejnili videozáznam horiaceho lietadla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *