Home / SLOVENSKO / Už žiadne protipandemické obmedzenia, toto leto si užijeme letné festivaly či open air koncerty na plno

Už žiadne protipandemické obmedzenia, toto leto si užijeme letné festivaly či open air koncerty na plno

30.3.2022 (Webnoviny.sk) – Koncertná a festivalová sezóna by mala byť v režime základ, bez kapacitných obmedzení či obmedzení otváracích hodín. Ministerka kultúry SR Natália Milanová (OĽaNO) to uviedla vo svojom videoprejave v súvislosti s informáciami Ministerstva zdravotníctva SR.

Viac o téme: Koronavírus

Hovorkyňa ministerstva kultúry Zuzana Viciaňová podotkla, že povinnosť nosiť respirátor v prevádzkach a na hromadných podujatiach zostáva naďalej zachovaná a vzťahuje sa aj na hromadné podujatia v exteriéri.

„Pevne verím, že všetci, ktorí sme boli zvyknutí navštevovať koncerty, festivaly alebo kultúrne podujatia, urobíme tak aj tento rok a podporíme tak hercov, hudobníkov, spevákov, ale aj veľmi dôležitý technický personál,“ zhrnula Milanová.

Viac k témam: COVID-19, Festival, Hromadné podujatia, Koronavírus, protipandemické opatrenia
Zdroj: Webnoviny.sk – Už žiadne protipandemické obmedzenia, toto leto si užijeme letné festivaly či open air koncerty na plno © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pečeň neohrozuje len alkohol, pre jej záchranu je dôležité upraviť svoj životný štýl

Pečeň je najväčší vnútorný orgán v ľudskom tele. Odstraňuje toxíny z krvného obehu, udržiava zdravú hladinu cukru v krvi, reguluje zrážanie krvi a vykonáva stovky ďalších životne dôležitých funkcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *