Home / SLOVENSKO / Sme rodina sa zdrží pri odvolávaní Mikulca. Nebudem pomáhať opozícii zosadiť vlastného ministra, tvrdí Kollár

Sme rodina sa zdrží pri odvolávaní Mikulca. Nebudem pomáhať opozícii zosadiť vlastného ministra, tvrdí Kollár

27.3.2022 (Webnoviny.sk) – Hnutie Sme rodina sa zdrží pri odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO). Predseda hnutia Boris Kollár to povedal v relácii V politike na TA3. Zdôraznil, že ho mrzí krízová komunikácia šéfa rezortu vnútra.

Parlament bude odvolávať ministra vnútra v stredu 30. marca na mimoriadnej schôdzi na návrh strany Smer – sociálna demokracia. Dôvodom sú zmluvy štátu pre firmy, ktoré riešia manažment utečeneckej krízy v súvislosti s vojnou na Ukrajine.

Predseda parlamentu uviedol, že sa Mikulca v pondelok na koaličnej rade bude pýtať, za akých okolností vybral danú firmu. Skonštatoval však, že na jeho odchod netlačí. „Nebudem pomáhať opozícii zosadiť vlastného ministra,“ dodal.

Viac k témam: Matovičova vláda (OĽaNO-Sme rodina-SaS-Za ľudí), Mimoriadna schôdza parlamentu, Odvolanie z funkcie, Odvolávanie, rusko-ukrajinský konflikt, Utečenecká kríza
Zdroj: Webnoviny.sk – Sme rodina sa zdrží pri odvolávaní Mikulca. Nebudem pomáhať opozícii zosadiť vlastného ministra, tvrdí Kollár © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov

Spoločnosť Samsung Electronics odhalila ďalšie podrobnosti o novej generácii televízorov roku 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *