Home / SLOVENSKO / NAKA obvinila prvú osobu zo zločinu ohrozenia mieru, vypisovala nezmysly o vojne

NAKA obvinila prvú osobu zo zločinu ohrozenia mieru, vypisovala nezmysly o vojne

24.3.2022 (Webnoviny.sk) – Národná kriminálna agentúra (NAKA) počas akcie Rybár zadržala osobu G.L., ktorú obvinila zo zločinu ohrozenia mieru a prečinu podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

Polícia SR vo svojom profile na sociálnej sieti konštatovala, že ide o prvý prípad ohrozenia mieru. Obvinený sa k skutku priznal a po výsluchu bol prepustený zo zadržania. V súčasnosti je stíhaný na slobode.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Polícia priblížila, že zadržanie a obvinenie danej osoby súviselo s jej príspevkami alebo vyjadreniami na sociálnych sieťach. Počas domovej prehliadky polícia zaistila notebooky, mobilné telefóny, USB nosiče a externý harddisk.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Obvinenie
Zdroj: Webnoviny.sk – NAKA obvinila prvú osobu zo zločinu ohrozenia mieru, vypisovala nezmysly o vojne © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *