Home / SLOVENSKO / Smer plánuje podať návrh na odvolanie Mikulca, podľa Fica minister velí organizovanej zločineckej skupine (video)

Smer plánuje podať návrh na odvolanie Mikulca, podľa Fica minister velí organizovanej zločineckej skupine (video)

11.2.2022 (Webnoviny.sk) – Strana Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) plánuje v pondelok 14. februára podať návrh na odvolanie ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO) z funkcie. Povedal to predseda strany Smer-SD Robert Fico na piatkovej tlačovej besede. Podľa Fica je Mikulec na čele „zločineckej skupiny“.

„Predovšetkým ho dnes (11. február pozn. redakcie) vnímame spoločne s vyšetrovateľmi Národnej kriminálnej agentúry aj niektorými prokurátormi špeciálnej prokuratúry ako organizovanú zločineckú skupinu, ktorá koordinovane pácha závažnú trestnú činnosť s jedným cieľom poškodiť za každú cenu opozíciu, jej predstaviteľov a nominantov opozície z minulosti. Ako aj osoby z podnikateľského prostredia, ktoré sú účelovo so stranou Smer-SD spájané,“ zdôraznil Fico.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Zdroj: Webnoviny.sk – Smer plánuje podať návrh na odvolanie Mikulca, podľa Fica minister velí organizovanej zločineckej skupine (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tesco je Výnimočný zamestnávateľ, rozhodla odborná porota prestížnej ceny Via Bona

Tesco na Slovensku vytvára tie najlepšie podmienky na prácu pre rôznorodé skupiny kolegýň a kolegov, kde sa môže rozvíjať každý bez rozdielu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *