Home / šport / Tenis / Serena Williamsová prezradila, že mala po pôrode zdravotné problémy

Serena Williamsová prezradila, že mala po pôrode zdravotné problémy

WASHINGTON 10. januára (WebNoviny.sk) – Americká tenistka Serena Williamsová prezradila, že po pôrode ju trápili zdravotné komplikácie. Pre magazín Vogue v stredu uviedla, že po narodení dcéry Alexis Olympie, sa jej na pľúcach vytvorili drobné krvné zrazeniny.

„Prvých šesť týždňov materstva som sa nemohla pohnúť z postele,“ priznala 36-ročná držiteľka dvadsiatich troch grandslamových titulov.

Odporúčame:
Cibulková nie je ako Federer, sezónu 2017 si príliš neužívala

Dcéra americkej tenistky a jej manžela, spoluzakladateľa sociálnej siete Reddit, Alexisa Ohaniana, prišla na svet v septembri 2017.

Serena Williamsová neodohrala pre tehotenstvo súťažný zápas od víťazstva na Australian Open v januári 2017. Pôvodne chcela obhájiť titul, no napokon oznámila, že prvé grandslamové podujatie sezóny vynechá.

 

Viac k témam: Serena Williamsová, tehotensto, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Serena Williamsová prezradila, že mala po pôrode zdravotné problémy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *