Home / KULTÚRA / Film a TV / Hugh Grant sa stane po piaty raz otcom, matkou je švédska televízna producentka

Hugh Grant sa stane po piaty raz otcom, matkou je švédska televízna producentka

BRATISLAVA 10. januára (WebNoviny.sk) – Anglický herec Hugh Grant bude päťnásobným otcom. Päťdesiatsedemročný rodák z Londýna čaká tretie spoločné dieťa so svojou priateľkou, švédskou televíznou producentkou Annou Eberstein. Dvojicu odfotili v utorok na letisku v New Yorku, pričom 39-ročnej Eberstein možno vidieť rastúce tehotenské bruško, píše americký magazín People.

Hercov zástupca zatiaľ tehotenstvo nekomentoval. V rozhovore pre švédske noviny Aftonbladet sa o ňom vyjadrila matka producentky Susanne Eberstein. „Som šťastná, že budem mať ďalšie vnúča. Malo by sa narodiť čoskoro,“ uviedla.

Grant má s Eberstein päťročného syna Johna Munga a dvojročnú dcéru, ktorej meno ešte nie je verejne známe. Okrem toho má aj šesťročnú dcéru Tabithu a päťročného syna Felixa, ktorých mu porodila Tinglan Hong.

Odporúčame:
Kráľovná vyznamená Barryho Gibba či Ringa Starra, zverejnila tradičný novoročný zoznam

Hugh John Mungo Grant sa stal známym predovšetkým vďaka romantickej komédii Štyri svadby a jeden pohreb (1994), za výkon v ktorej získal Zlatý glóbus a tiež cenu BAFTA. Už predtým si však zahral v takmer 30 filmoch a seriáloch, medzi ktorými bola napríklad dráma Horký mesiac (1992) Romana Polańského či film Súmrak dňa (1993).

Po Štyroch svadbách nasledovali úlohy v snímkach ako napríklad Rozum a cit (1995), Dvaja v tom (1995), Smrtiaca liečba (1996), Notting Hill (1999), Modrooký Mickey (1999), Ako na vec (2002), Láska nebeská (2003), Hudba a text (2007), Atlas mrakov (2012), Krycie meno U.N.C.L.E. (2015), Božská Florence (2016) či Paddington 2 (2017). Informácie pochádzajú z webstránky people.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: filmový herec, Hugh Grant
Zdroj: Webnoviny.sk – Hugh Grant sa stane po piaty raz otcom, matkou je švédska televízna producentka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *