Home / EKONOMIKA / Burzové spravodajstvo / Kto boli skokanmi včerajšej americkej burzy? Who were the jumpers of yesterday’s American stock exchange?

Kto boli skokanmi včerajšej americkej burzy? Who were the jumpers of yesterday’s American stock exchange?

Včerajšími (28.1.2022) skokanmi na americkej burze NASDAQ s najväčším percentuálnym nárastom hodnoty akcií boli spoločnosti: 

Mawson Infrastructure Group Inc., 

Vaccinex Inc.

Provention Bio, Inc.

Yesterday (January 28, 2022) the jumpers on the US stock exchange NASDAQ with the largest percentage increase in the value of shares were: 

Čitateľom DENNÍKPOLITIKA prinášame profily skokanov včerajšej americkej burzy:

We bring the readers of the DAILY POLITIKA profiles of the jumpers of yesterday's American    stock exchange:

The company overview Mawson Infrastructure Group Inc.

The company overview Vaccinex Inc.

Vaccinex is pioneering a differentiated approach to treating neurodegenerative disease through the inhibition of semaphorin 4D (SEMA4D), a key driver of neuroinflammation. Our lead drug candidate, pepinemab, blocks SEMA4D and has potential as a disease-modifying treatment for Huntington’s, Alzheimer’s and other neurodegenerative diseases.

Beyond neurology, we have determined that, in combination with checkpoint inhibitors, pepinemab has potential to increase objective responses in oncology. We additionally intend to leverage our proprietary drug discovery platform, ActivMAb®, to create opportunities for future pipeline expansion and strategic collaborations.

Profil spoločnosti Vaccinex Inc.

Vaccinex je priekopníkom v diferencovanom prístupe k liečbe neurodegeneratívnych ochorení prostredníctvom inhibície semaforínu 4D (SEMA4D), kľúčovej hnacej sily neurozápalu. Náš hlavný kandidát na liečivo, pepinemab, blokuje SEMA4D a má potenciál ako liečba Huntingtonovej choroby, Alzheimerovej choroby a iných neurodegeneratívnych chorôb. Okrem neurológie sme zistili, že v kombinácii s inhibítormi kontrolných bodov má pepinemab potenciál zvýšiť objektívne odpovede v onkológii. Okrem toho máme v úmysle využiť našu vlastnú platformu na objavovanie liekov ActivMAb®, aby sme vytvorili príležitosti pre budúce rozširovanie produktov a strategickú spoluprácu.

The company overview Provention Bio, Inc.

The lives of patients and their families are the primary motivators at Provention Bio. Before they become patients for life, before their days are cut short, we look to intervene by researching, developing, and bringing medicines to market that have the potential to intercept and prevent autoimmune diseases that would have otherwise robbed them of their full lifetime of potential.We are aiming to bring novel medicine to practice through ingenious science and unrelenting partnerships so that together we can change the world.Ingenious science inspired by patients

It is by focusing on people’s lives that we can envision potential ways to intercept and prevent autoimmune diseases so that they don’t define, restrict, or disrupt the lives and full potential of our patients, families, and caregivers. We aim to bring ingenious science to disrupt the disease process early rather than treat symptoms, complications, or end-stage disease.

Profil spoločnosti Provention Bio, Inc.

Životy pacientov a ich rodín sú v Provention Bio primárnou motiváciou. Predtým, ako sa stanú pacientmi na celý život, kým sa ich dni skrátia, snažíme sa zasiahnuť výskumom, vývojom a uvedením na trh liekov, ktoré majú potenciál zachytiť a predchádzať autoimunitným ochoreniam, ktoré by ich inak pripravili o potenciál počas celého života. . Naším cieľom je uviesť do praxe novú medicínu prostredníctvom dômyselnej vedy a neochabujúcich partnerstiev, aby sme spoločne mohli zmeniť svet. Geniálna veda inšpirovaná pacientmi Práve zameraním sa na životy ľudí si dokážeme predstaviť potenciálne spôsoby, ako zachytiť a predchádzať autoimunitným ochoreniam tak, aby nedefinovali, neobmedzovali alebo nenarúšali životy a plný potenciál našich pacientov, rodín a opatrovateľov. Naším cieľom je priniesť dômyselnú vedu, ktorá skôr naruší proces choroby, a nie liečiť symptómy, komplikácie alebo konečné štádium choroby.

Spracoval/processedwww.gvision.sk

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rumunsko sa posunulo výrazne vpred nad priemer krajín EÚ, prebehlo aj Slovensko a Maďarsko

Rumunsko sa zároveň môže pochváliť podpriemernou mierou nezamestnanosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *