Home / SLOVENSKO / Opitý Ukrajinec skončil za mrežami, s nákladiakom havaroval priamo pred zrakmi colníkov

Opitý Ukrajinec skončil za mrežami, s nákladiakom havaroval priamo pred zrakmi colníkov

28.1.2022 (Webnoviny.sk) – Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Michalovciach obvinil za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 31-ročného muža z Ukrajiny.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Mésarová, vodič uplynulý víkend pri vstupe na územie SR v colnom priestore hraničného prechodu Vyšné Nemecké – Užhorod s nákladným vozidlom značky Mercedes Benz s návesom narazil do ochrannej bariéry v röntgenovej hale.

Sobraneckí policajti vodiča na mieste podrobili dychovej skúške na alkohol s výsledkom 2,19 promile. Opakovaná dychová skúška mala stúpajúcu tendenciu. Obvinený muž je stíhaný väzobne, po dokázaní viny mu hrozí trest odňatia slobody na dva roky až päť rokov.

Viac k témam: Alkohol za volantom, Colné kontroly, Nákladné auto
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý Ukrajinec skončil za mrežami, s nákladiakom havaroval priamo pred zrakmi colníkov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Remišová: Hlas dosadzuje do štátnych funkcií ľudí, ktorých kvalifikáciou je stranícka knižka alebo sponzorský dar

Vo vedúcich pozíciách nemajú byť ľudia, ktorých jedinou kvalifikáciou je príspevok na kampaň Hlasu, tvrdí Veronika Remišová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *