Home / SLOVENSKO / Minister Korčok odcestuje na Ukrajinu, Sulíka zas čaká cesta do Spojených arabských emirátov

Minister Korčok odcestuje na Ukrajinu, Sulíka zas čaká cesta do Spojených arabských emirátov

26.1.2022 (Webnoviny.sk) – Minister zahraničných vecí Ivan Korčok (nom. SaS) odcestuje na zahraničnú cestu na Ukrajinu v dňoch 7. a 8. februára tohto roka. Ďalšia cesta ho čaká 28. februára až 1. marca 2022 do Švajčiarska.

Vyplýva to z návrhu plánu zahraničných stykov vlády Slovenskej republiky na február 2022. Materiál v stredu schválil kabinet.

Naď pôjde do Švédska a Belgicka

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) odcestuje podľa schváleného dokumentu do Švédska v dňoch 3. a 4. februára. Návšteva Belgicka ho čaká 16. a 17. februára.

Vláda tiež schválila prijatie ministra obrany Slovinskej republiky Mateja Tonina v dňoch 27. až 30. januára tohto roka ministrom obrany Jaroslavom Naďom.

Sulík a ďalší letia do Emirátov

Kabinet dodatočne schválil cestu vicepremiéra a ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) do Spojených arabských emirátov v dňoch 25. až 29. januára tohto roka. Vláda odsúhlasila aj návštevu ďalších predstaviteľov štátnych inštitúcií, ktorí sú na návšteve Spojených arabských emirátov v rovnakom termíne spolu vicepremiérom Sulíkom.

Ide o Matúša Medveca, predsedu Úradu priemyselného vlastníctva SR, Kataríny Surmíkovej Tatranskej, predsedníčky Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR a Jána Rudolfa, predsedu Správy štátnych hmotných rezerv SR.

Viac k témam: Zahraničná cesta
Zdroj: Webnoviny.sk – Minister Korčok odcestuje na Ukrajinu, Sulíka zas čaká cesta do Spojených arabských emirátov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vyššie štandardy bývania pre rómske komunity? Ficova vláda vyčlenila takmer šesť miliónov eur na usporiadanie vlastníctva 

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity pripravil a vyhlásil výzvu v nadväznosti na programové obdobie 2014-2020.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *