Home / SLOVENSKO / Heger zvolal na rokovanie Bezpečnostnú radu SR, SaS podporuje diplomatické riešenia situácie na Ukrajine (video)

Heger zvolal na rokovanie Bezpečnostnú radu SR, SaS podporuje diplomatické riešenia situácie na Ukrajine (video)

25.1.2022 (Webnoviny.sk) – Strana Sloboda a Solidarita (SaS) podporuje diplomatické riešenia, ktoré zabránia vyhroteniu konfliktu na Ukrajine. V stanovisku to uviedol hovorca strany Ondrej Šprlák v súvislosti so zvolaním Bezpečnostnej rady SR, ktorá rokuje na žiadosť premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) v utorok od 13:15.

„Slovenská republika musí vyslať jasný signál, že stojí na strane Ukrajiny a mierových princípov. Dodržiavanie medzinárodného práva a základov, na ktorých je postavená od roku 1989 bezpečnostná architektúra Európy, je jediná cesta, ako nájsť politickú a diplomatickú vôľu k deeskalácii napätia,“ doplnil Šprlák.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Zdroj: Webnoviny.sk – Heger zvolal na rokovanie Bezpečnostnú radu SR, SaS podporuje diplomatické riešenia situácie na Ukrajine (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dodalo Ukrajine štyri špeciálne podvodné drony

Ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Slovensko okrem bilaterálnej humanitárnej pomoci bude Ukrajine aj naďalej nevojensky pomáhať v rámci medzinárodného spoločenstva krajín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *