Home / SLOVENSKO / Polícia rieši kuriózny prípad. Poľský fotograf ukradol mikrofón maďarskej televízii na Majstrovstvách v hádzanej

Polícia rieši kuriózny prípad. Poľský fotograf ukradol mikrofón maďarskej televízii na Majstrovstvách v hádzanej

19.1.2022 (Webnoviny.sk) – Poľský fotograf ukradol v Bratislave mikrofón patriaci maďarskej televíznej spoločnosti. Obvineniu z trestného činu krádeže čelí 47-ročný profesionálny fotograf, občan Poľska. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, policajti objasňujú okolnosti krádeže, ktorá sa stala v nedeľu 16. januára v priestoroch Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

Obvinený po skončení zápasu Majstrovstiev Európy v hádzanej mužov odcudzil priestorový mikrofón značky Schoeps položený na stoličke v statickom držiaku. „Škoda spôsobená maďarskej televíznej spoločnosti krádežou bola vyčíslená na 1 944 eur,“ uviedol hovorca.

Policajti muža nasledujúci deň v priestoroch zimného štadióna zadržali a eskortovali na oddelenie. Obvinený je stíhaný na slobode.

Viac k témam: Krádež, mikrofón, Novinár, Trestné stíhanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia rieši kuriózny prípad. Poľský fotograf ukradol mikrofón maďarskej televízii na Majstrovstvách v hádzanej © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *