Home / SLOVENSKO / Televízia Markíza musí zaplatiť pokutu, nezabezpečila súlad programu s technickými požiadavkami

Televízia Markíza musí zaplatiť pokutu, nezabezpečila súlad programu s technickými požiadavkami

12.1.2022 (Webnoviny.sk) – Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) uložila sankciu vysielateľovi Markíza-Slovakia. Vysielateľ v súvislosti s vysielaním programu Chappie zo dňa 17. júla 2021 a nasledujúcich reklamných blokov nezabezpečil súlad zvukovej zložky s technickými požiadavkami, ktoré sú ustanovené vo vyhláške. Sankcia je vo výške 3 319 eur. Informovala o tom hovorkyňa RVR Lucia Michelčíková v tlačovej správe.

Ako neopodstatnené uznala sťažnosti na vysielanie dokumentu Problémy so spánkom vysielateľa Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) z 22. augusta 2021, príspevku o protivládnych demonštráciách v programe Správy RTVS zo 17. novembra 2021, príspevku Nový zákon odtajní identitu vlastníkov médií v programe Správy RTVS z 22. novembra 2021, programu Kontakty s témou zavedenie sexuálnej výchovy do škôl vysielateľa RTVS z 29. novembra 2021, programu Dobré ráno, Slovensko vysielateľa RTVS z 24. novembra 2021 a reklamného šotu Slovenskej sporiteľne.

Viac k témam: Pokuta, sankcia
Zdroj: Webnoviny.sk – Televízia Markíza musí zaplatiť pokutu, nezabezpečila súlad programu s technickými požiadavkami © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prestaňte šíriť strach, vyzval Korčok. Pellegrini sa odmieta dištancovať od vyjadrení Šutaja Eštoka o zatiahnutí Slovenska do vojny

Pellegrini sám na svojom facebookovom profile vyhlásil, že on chce byť prezidentom mieru a nie vojny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *