Home / SLOVENSKO / Zamierené na čerstvosť: Lidl sponzorom ME mužov v hádzanej 2022

Zamierené na čerstvosť: Lidl sponzorom ME mužov v hádzanej 2022

12.1.2022 (Webnoviny.sk) – „Prostredníctvom tohto partnerstva chceme zdôrazniť dôležitosť pohybu a zdravej výživy,“ povedal Martin Nagy, konateľ Lidl Slovenská republika

Lidl je exkluzívnym „Oficiálnym dodávateľom čerstvých potravín“ pre blížiace sa Majstrovstvá Európy mužov v hádzanej 2022, ktoré sa od 13. do 30. januára uskutočnia na Slovensku a v Maďarsku. Diskont bude počas turnaja dodávať čerstvé ovocie a minerálnu vodu pre hráčov, funkcionárov, rozhodcov a dobrovoľníkov. Lidl dlhodobo podporuje hádzanú, partnerom kontinentálneho šampionátu bude aj v roku 2024 a celkovo pôjde o šiestu takúto spoluprácu.

„Tešíme sa, že budeme ´oficiálnym dodávateľom čerstvých potravín´ počas tohto turnaja. Prostredníctvom tohto partnerstva chceme zdôrazniť dôležitosť pohybu a zdravej výživy. Zároveň chceme zdôrazňovať naše hlavné poslanie: poskytovanie čerstvých a vysoko kvalitných potravín,“ povedal Martin Nagy, konateľ Lidl Slovenská republika zodpovedný za rezort nákupu a marketingu.

„Som nadšený, že naša dlhodobá spolupráca s Lidlom pokračuje až do roku 2024. Je to ďalším dôkazom toho, že majstrovstvá Európy mužov v hádzanej sú skvelou platformou pre našich sponzorov a partnerov pri komunikovaní ich značky,“ uviedol Martin Hausleitner, generálny sekretár Európskej hádzanárskej federácie.

Slovenská časť šampionátu sa odohrá v Bratislave (Štadión Ondreja Nepelu) a Košiciach (Steel Aréna). Slováci sa predstavia v metropole východu, kde sa v základnej F-skupine stretnú postupne s Nórskom (13.1., 20:30), Litvou (15.1., 18:00) a Ruskom (17.1., 18:00).

Informačný servis

Viac k témam: Majstrovstvá Európy ME v hádzanej 2022, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Zamierené na čerstvosť: Lidl sponzorom ME mužov v hádzanej 2022 © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *