Home / SVET / Polícia vyšetruje viacnásobnú vraždu v chatovej oblasti pri obci Střížovice

Polícia vyšetruje viacnásobnú vraždu v chatovej oblasti pri obci Střížovice

PRAHA 8. januára (WebNoviny.sk) – Česká polícia vyšetruje viacnásobnú vraždu v chatovej oblasti pri obci Střížovice na východnej Morave. Kriminalisti prehľadávajú bezprostredné okolie.

„Na mieste boli nájdené tri obete,“ uviedol kriminalista Martin Charvát. Podľa informácií spravodajského portálu iDNES.cz, je medzi nimi i jeden z páchateľov činu. „Násilný trestný čin sa stal v noci zo 7. na 8. januára v záhradkárskej kolónii. Viac informácií vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie zatiaľ nebudeme poskytovať,“ uviedla policajná hovorkyňa Veronika Hyšplerová.

Podľa informácií iDNES.cz vnikli do jednej z chát v osade Český Újezd dvaja páchatelia. „Vo vnútri boli rodičia a ich tri deti – deväťročné, šestnásťročné a asi dvadsaťročné. Páchatelia rodičov zviazali a zabili, šestnásťročnú dcéru znásilnili,“ tvrdí zdroj.

Pred chatou vraj zostal ležať zastrelený páchateľ, druhý údajne ušiel. Obyvateľ blízkej obce sa vyjadril, že šlo o vyrovnávanie osobných účtov týkajúcich sa konope, ktoré chatár pestoval na svojej záhrade.

Viac k témam: krimi, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia vyšetruje viacnásobnú vraždu v chatovej oblasti pri obci Střížovice © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Krajiny NATO nedodali Ukrajine sľúbenú vojenskú pomoc včas, priznal generálny tajomník Stoltenberg

Ukrajinský prezident povedal, že nové západné dodávky začali prichádzať, ale pomaly.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *