Home / SLOVENSKO / V Klube Niké vám každý deň vrátime až 10 €

V Klube Niké vám každý deň vrátime až 10 €

5.1.2022 (Webnoviny.sk) – Presne pred rokom bol spustený Nový Klub Niké, vernostný systém určený pre registrovaných klientov. Klub získal vďaka svojim mimoriadnym výhodám obrovskú popularitu, rovnako ako nová vernostná mena NIK.

Niky sa stali vstupenkou k zábave a samozrejme následne aj k možným výhram. Novou vernostnou menou sú klienti počas roka odmeňovaní za svoje aktivity. Denne ich pritom môžu získať až 1000, a keďže 1 nik má hodnotu 1 centu, v prepočte to znamená, že každý deň si klient môže prilepšiť až 10 eurami. Následne za niky môže hrať, podobne ako za eurá, navýšiť svoju výhru na tikete až o 200 % alebo čerpať ďalšie výhody.

V novom roku získate omnoho viac nikov

S príchodom nového roku 2022 sme výnimočný Klub Niké ešte viac vylepšili a z nových benefitov budú profitovať len naši aktívni a verní klienti.

Zjednodušili sme podmienky pre získavanie nikov, čo znamená, že v novom roku ich získajú omnoho viac. Zatiaľ čo doteraz pri predzápasovej stávke a +LIVE stávke potrebovali kurz aspoň 10, po novom zbierajú niky už od kurzu 5! Znížili sme aj minimálny kurz pre zber nikov v LIVE stávkach a stávkach na virtuálne hry – kurz 1.8 bol znížený na 1.6.

Zbierajte niky, vyhrajte eurá!

A ak už máte niky, začína sa pre vás tá práva tipérska zábava. To, že niky sú peniaze, charakterizuje možnosť, že za ne môžete hrať. Na tikete pritom môže byť akýkoľvek počet zápasov s akýmkoľvek kurzom. Zostaviť si ho môžete kdekoľvek, v mobile, počítači, alebo v pobočke a vždy hráte bez manipulačnej prirážky. A čo je podstatné, hoci je vklad v nikoch, následnú výhru už máte v eurách.

Máte niky? Navýšte si svoju výhru!

Niky sú aj cestou ako si navýšiť svoju výhru na tikete a to na základe možnosti kurzového zvýhodnenia. Stačí si len vybrať tri zápasy na tiket, každý s kurzom aspoň 1,5 a následne vaša výhra môže vďaka investovaným nikom narásť až o 200 %.

Výhodou je aj to, že niky je možné využiť pri tipovaní takmer všetkých možných stávok. Počnúc klasickými predzápasovými, ale aj live stávkami, či mixom – predzápasových a live stávok na jednom tikete. Ak preferujete tipovanie v pobočkách, za niky si navyše viete zakúpiť tlačenú kurzovú ponuku, ale aj objednať mesačné predplatné denníka Šport.

Registrujte sa v Niké, lebo byť členom klubu sa naozaj oplatí

Nový Klub Niké je určený pre všetkých registrovaných klientov. Ak ním ešte nie ste, zaregistrujte sa práve teraz na www.nike.sk. Ako bonus dostanete automaticky 20 € úplne zadarmo! To však nie je všetko. Po vložení finančnej čiastky na vaše stávkové konto sa vám navyše spustí Bonus bez limitu. Následne sa zábava v Niké s vylepšeným vernostným klubom môže začať naplno!

Informačný servis

Viac k témam: Nový klub Niké, PR, Tipovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – V Klube Niké vám každý deň vrátime až 10 € © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *