Home / SLOVENSKO / Ministerstvo vnútra obstaráva nové autá za takmer sedem miliónov eur, chce zabezpečiť aj dodávky

Ministerstvo vnútra obstaráva nové autá za takmer sedem miliónov eur, chce zabezpečiť aj dodávky

5.1.2022 (Webnoviny.sk) – Ministerstvo vnútra SR vyhlásilo verejné obstarávanie na zabezpečenie viacúčelových automobilov a dodávok v celkovej odhadovanej hodnote 6 760 973 eur bez DPH. Vyplýva to z oznámenia na internetovej stránke úradu pre verejné obstarávanie.

Konkrétne má rezort v úmysle zabezpečiť 10 viacúčelových automobilov s pohonom 4×4 pre potreby Úrad pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR, ďalších 40 viacúčelových automobilov s pohonom 4×4 pre potreby iných útvarov rezortu vnútra a tiež 35 dodávok s pohonom 4×4.

Ministerstvo chce tiež zabezpečiť 30 viacúčelových automobilov s klasickým pohonom, takisto 10 takzvaných veľkých dodávok a 20 malých dodávok s klasickým pohonom. „Predmetom zákazky je aj príslušenstvo k uvedeným vozidlám, napríklad prípravy na montáž rádiostanice, svetelné a zvukové výstražné zariadenie pre skrytú montáž s určením pre Políciu SR,“ uviedlo ministerstvo.

Záujemcovia o dodanie požadovaných vozidiel môžu svoje ponuky rezortu predkladať do 25. januára. Kritériom vyhodnocovania ponúk má byť najvýhodnejšia cena.

Viac k témam: Verejné obstarávanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Ministerstvo vnútra obstaráva nové autá za takmer sedem miliónov eur, chce zabezpečiť aj dodávky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *