Home / SVET / Matka tajne porodila na toalete počas letu. Nechceného novorodenca skryla v smetnom koši (video)

Matka tajne porodila na toalete počas letu. Nechceného novorodenca skryla v smetnom koši (video)

3.1.2022 (Webnoviny.sk) – Letiskový personál na ostrove Maurícius našiel v odpadkovom koši lietadla opusteného novorodenca. Informuje o tom spravodajský portál BBC. Úrady následne zadržali 20-ročnú ženu z Madagaskaru, ktorú podozrievajú, že počas letu porodila.

Lietadlo spoločnosti Air Mauritius, ktoré priletelo z Madagaskaru, pristálo 1. januára na medzinárodnom letisku v ostrovnom štáte Maurícius. Zamestnanci letiska našli chlapčeka v odpadkovom koši na toalete počas rutinnej prehliadky stroja a okamžite ho previezli do nemocnice.

Žena, ktorú podozrievajú, že je matkou dieťaťa, najprv odmietala, že by chlapca porodila. Podrobili ju ale lekárskej prehliadke a tá potvrdila, že krátko predtým porodila. V súčasnosti je v nemocnici pod policajným dohľadom. Ona aj dieťa sú podľa BBC v dobrom zdravotnom stave.

Malgašskú ženu, ktorá na Maurícius pricestovala s dvojročným pracovným povolením, čaká po prepustení z nemocnice výsluch a obvinenie z opustenia novorodenca.

Viac k témam: Lietadlo, Novorodenec, Pôrod
Zdroj: Webnoviny.sk – Matka tajne porodila na toalete počas letu. Nechceného novorodenca skryla v smetnom koši (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Litva nabáda ukrajinských mužov na návrat domov, obmedzí im sociálne dávky alebo vydávanie dokladov

Litovská vláda chce nasledovať príklad Poľska.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *