Home / SVET / V rodinnom dome došlo k hromadnej otrave oxidom uhoľnatým, 27 ľudí skončilo v nemocnici

V rodinnom dome došlo k hromadnej otrave oxidom uhoľnatým, 27 ľudí skončilo v nemocnici

26.12.2021 (Webnoviny.sk) – Hromadná otrava ľudí oxidom uhoľnatým sa v noci na nedeľu stala v českom hlavnom meste. Záchranári zasahovali v rodinnom dome v pražskej štvrti Modřany. Informuje o tom spravodajský portál TN.cz.

Podľa hovorkyne Zdravotníckej záchrannej služby hlavného mesta Praha (ZZS hl. m. Praha) Jany Poštovej lekári na mieste vyšetrili celkovo 32 osôb, z nich 27 previezli do niekoľkých pražských nemocníc.

„Traumatologický plán trval presne hodinu a dve minúty. Na mieste zasahovali štyri posádky záchranárov. Skontrolovali sme celkovo 32 osôb vrátane detí,“ uviedla hovorkyňa ZZS hl. m. Praha na mikroblogovacej sieti Twitter. Nikto z ošetrených ľudí našťastie nie je v kritickom stave. Prípadom sa zaoberá pražská polícia.

Viac k témam: Otrava plynom, Oxid uhoľnatý
Zdroj: Webnoviny.sk – V rodinnom dome došlo k hromadnej otrave oxidom uhoľnatým, 27 ľudí skončilo v nemocnici © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Proces integrácie do Únie bol šprint, podľa „maratónca“ Dzurindu slovenský národ spyšnel

Mikuláš Dzurinda vymenoval aj päť míľnikov, ktoré podľa neho najvýraznejšie determinujú posledných 20 rokov Európskej únie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *