Home / SLOVENSKO / Auto s mladými ľuďmi skončilo mimo cesty na streche, šoféroval len 14-ročný chlapec (foto)

Auto s mladými ľuďmi skončilo mimo cesty na streche, šoféroval len 14-ročný chlapec (foto)

23.12.2021 (Webnoviny.sk) – Trestné stíhanie za ublíženie na zdraví z nedbanlivosti s následkom ťažkej ujmy na zdraví začala senická vyšetrovateľka v súvislosti s nehodou len 14-ročného chlapca. Mladík v utorok večer šoféroval Hondu Civic medzi obcami Čáry a Kúty, na rovnom úseku nezvládol riadenie, nad vozidlom stratil kontrolu a skončil na streche v priekope.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 14-ročný nevodič viezol v aute dve 15-ročné dievčiny a 24-ročného mladého muža. Všetci traja skončili v nemocnici, jedna z nich s ťažkými zraneniami tváre. Šofér ako jediný vyviazol z nehody bez zranení, polícia mu alkohol nezistila.

Presné príčiny nehody sú vecou ďalšieho vyšetrovania. Vyšetrovateľku bude zaujímať aj to, kto umožnil 14-ročnému chlapcovi šoférovať auto. Polícia v súvislosti s touto nehodou upozorňuje, že 14-ročné dieťa je už za svoje konanie trestne zodpovedné.

Viac k témam: Dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Auto s mladými ľuďmi skončilo mimo cesty na streche, šoféroval len 14-ročný chlapec (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gorenje prináša už 74 rokov jednoduchší život!

Jednoduchší, príjemnejší a menej komplikovaný život s každým výrobkom Gorenje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *