Home / SVET / Díleri ponúkali nezvyčajnú vianočnú tombolu, súťažiaci mohli vyhrať kôš naplnený šunkou a drogami

Díleri ponúkali nezvyčajnú vianočnú tombolu, súťažiaci mohli vyhrať kôš naplnený šunkou a drogami

21.12.2021 (Webnoviny.sk) – Španielska polícia zatkla dvoch mužov, ktorí údajne v tombole ponúkali vianočný kôš naplnený drogami a šunkou. Stalo sa tak v meste Murcia. Informuje o tom spravodajský portál BBC.

Policajti narazili na lotériu počas razie v údajnom drogovom brlohu. Tú údajne viedli Španiel a Argentínčan, ktorí ponúkali kôš nielen na Vianoce ale aj na 6. januára, keď je v Španielsku významný sviatok Zjavenia pána. „Narko-kôš“ obsahoval kokaín, hašiš, alkohol, tabak a osem kilogramov šunky.

Na stene v brlohu našli policajti zoznam zákazníkov, ktorí sa zúčastňovali na tombole. Lístok na vianočné losovanie stál päť eur a na druhé losovanie desať eur.

Polícia pri akcii tiež skonfiškovala kilogram nasekanej marihuany, viac ako päť kilogramov konopných pukov, 165 rastlín konope a 33 halogénových lámp, ktoré sa používajú pri pestovaní, ako aj kokaín a hašiš.

Viac k témam: Drogoví díleri, Drogy
Zdroj: Webnoviny.sk – Díleri ponúkali nezvyčajnú vianočnú tombolu, súťažiaci mohli vyhrať kôš naplnený šunkou a drogami © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Propalestínske protesty eskalujú, demonštranti obsadili budovu na Kolumbijskej univerzite (video)

Incident je najnovšou eskaláciou propalestínskych protestov, ktoré sa rozšírili po univerzitách naprieč Spojenými štátmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *