Home / SLOVENSKO / Ľudia ťahajúci nitky už slintajú blahom pri predstave novej vládnej zostavy, píše Matovič na Facebooku

Ľudia ťahajúci nitky už slintajú blahom pri predstave novej vládnej zostavy, píše Matovič na Facebooku

16.12.2021 (Webnoviny.sk) – Najkratšia cesta k predčasným voľbám je vyštvať hnutie Sme rodina z koalície. Na sociálnej sieti to napísal líder Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO) a minister financií Igor Matovič.

Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík totiž v stredu 15. decembra v diskusnej relácii Rádia Expres Braňo Závodský naživo povedal, že ak hnutie Sme rodina Borisa Kollára hlasuje proti kľúčovým reformám, tak v koalícii nemá čo robiť.

„Viem, že ľudia ťahajúci nitky z úzadia už slintajú blahom pri predstave novej vládnej zostavy mafošov z Hlasu, progresívcov z PS a SaS … ale ešte budú musieť chvíľku počkať. Slintali, keď štvali proti Sputniku, bez ohľadu na životy ľudí a mysleli si, že pádom vlády sa dostanú k hrantu. Slintali pri každom podknutí sa koalície … a slintajú aj teraz,“ uviedol Matovič.

Podľa neho úlohou tých, ktorí by túto zostavu považovali za cestu do pekla, je urobiť všetko, aby im „rypáky klepli naprázdno“.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Predseda hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO), Predseda hnutia Sme rodina, Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS)
Zdroj: Webnoviny.sk – Ľudia ťahajúci nitky už slintajú blahom pri predstave novej vládnej zostavy, píše Matovič na Facebooku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pestovanie svedčí Zemi viac: Čísla nepustia, trvalá udržateľnosť si žiada obmedzenie príjmu mäsa

Emisná záťaž spod chvostov dobytka zľudovela ako vyjadrenie prehnaného ekologického alarmizmu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *