Home / SLOVENSKO / Bitka dvoch mladíkov sa skončila odhryznutým uchom, napadnutý muž skončil po ošetrení vo väzení

Bitka dvoch mladíkov sa skončila odhryznutým uchom, napadnutý muž skončil po ošetrení vo väzení

13.12.2021 (Webnoviny.sk) – Bitka medzi dvoma mladíkmi vo veku 20 a 23 rokov sa v Poprade skončila odhryznutým uchom. Dvojica sa stretla v sobotu v starom vozni v blízkosti železničnej stanice Poprad – Tatry, kde popíjali alkohol. Starší z nich po chvíli fyzicky napadol mladšieho, chytil ho za mikinu a zhodil ho na posteľ, kde mu zahryzol do ľavého ucha a časť z neho odhryzol.

Muža ošetrili v popradskej nemocnici, prišiel o celý ušný lalôčik a dolnú tretinu chrupkovej časti. Liečiť sa bude tri až štyri týždne. O prípade v pondelok informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Dvadsaťtriročného muža z Popradu už železniční policajti obvinili z prečinu ublíženia na zdraví a spracovali podnet na jeho vzatie do väzby. Do rozhodnutia o väzbe bude čakať v cele policajného zaistenia.

Pri vyšetrovaní tohto prípadu policajti zistili, že na napadnutého mladíka vydal súd príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody za prečin výtržníctva, po ošetrení a vypočutí putoval do výkonu trestu odňatia slobody.

Viac k témam: Bitka, Napadnutie
Zdroj: Webnoviny.sk – Bitka dvoch mladíkov sa skončila odhryznutým uchom, napadnutý muž skončil po ošetrení vo väzení © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

KDH poslalo list predsedníčke Ursule von der Leyen, Slovensko by nemalo byť finančne postihované za zrušenie špeciálnej prokuratúry

Hnutie zdôrazňuje, že zmena v trestnom práve je vnútornou záležitosťou Slovenskej republiky ako členského štátu EÚ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *