Home / SLOVENSKO / Ostali vám tohtoročné rekreačné poukazy? Budúci rok ich už nebude možné využiť, rozhodla koaličná rada

Ostali vám tohtoročné rekreačné poukazy? Budúci rok ich už nebude možné využiť, rozhodla koaličná rada

8.12.2021 (Webnoviny.sk) – Rekreačné poukazy pre zamestnancov, ktorí ich nevyužili v tomto roku, nebude možné využiť v budúcom roku. Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal (nom Sme rodina) to zdôvodnil tým, že na tom nebola zhoda v rámci koaličnej rady.

Tento návrh sa tak nedostal cez pozmeňujúci návrh do novely zákona o podpore cestovného ruchu, ktorú v utorok schválili poslanci parlamentu.

„Nepodarilo sa to zapracovať, keďže nebola dohoda na koaličnej rade o prenositeľnosti rekreačných poukazov. Tak poukazy na rekreáciu z roku 2021 nebude možné uplatniť v roku 2022,“ povedal Doležal. Neuviedol, kto bol proti prenosu rekreačných poukazov na budúci rok.

Viac k témam: Koaličná rada, Novela zákona o podpore cestovného ruchu, Rekreačné poukazy
Zdroj: Webnoviny.sk – Ostali vám tohtoročné rekreačné poukazy? Budúci rok ich už nebude možné využiť, rozhodla koaličná rada © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

KDH poslalo list predsedníčke Ursule von der Leyen, Slovensko by nemalo byť finančne postihované za zrušenie špeciálnej prokuratúry

Hnutie zdôrazňuje, že zmena v trestnom práve je vnútornou záležitosťou Slovenskej republiky ako členského štátu EÚ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *