Home / SLOVENSKO / Žena nezvládla riadenie a s autom prerazila oplotenie škôlky, nehodu neprežil cyklista (video)

Žena nezvládla riadenie a s autom prerazila oplotenie škôlky, nehodu neprežil cyklista (video)

3.12.2021 (Webnoviny.sk) – Tragicky sa skončila v piatok ráno dopravná nehoda v Dolných Salibách v okrese Galanta. Pri prejazde ľavotočivou zákrutou prešla 43-ročná vodička Škody Fabia z doposiaľ neznámych príčin do protismeru, autom preletela cez chodník, prerazila oplotenie a skončila vo dvore materskej školy.

Ako informovala trnavská polícia na sociálnej sieti, po chodníku v tom momente prechádzal 73-ročný cyklista, ktorý sa už autu nedokázal vyhnúť. Pri zrážke muž utrpel rozsiahle zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Vodičku policajti podrobili dychovej skúške na alkohol, s negatívnym výsledkom. Okolnosti, za ktorých sa dostala mimo cestu, si žena za volantom nepamätá. Policajti príčiny dopravnej nehody ďalej vyšetrujú.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda, Zrážka auta s cyklistom
Zdroj: Webnoviny.sk – Žena nezvládla riadenie a s autom prerazila oplotenie škôlky, nehodu neprežil cyklista (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Progresívne Slovensko zvoláva mimoriadny výbor, chce riešiť aroganciu prezidenta finančnej správy Kissa (video)

Podľa poslankyne Dariny Luščíkovej (PS) je pre prezidenta finančnej správy odmietnutie pozvania prísť na finančný výbor premárnená príležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *