Home / KULTÚRA / Film a TV / Zomrel Jon Paul Steuer, zahral si Alexandra Rozhenka v Star Treku

Zomrel Jon Paul Steuer, zahral si Alexandra Rozhenka v Star Treku

BRATISLAVA 5. januára (WebNoviny.sk) – Vo veku 33 rokov zomrel Jon Paul Steuer, ktorý si ako dieťa zahral v kultovom seriáli Star Trek: Nová generácia (1987 – 1994). Steuer, ktorý neskôr pôsobil ako hudobník a reštauratér pod menom Jonny P Jewels, skonal podľa miestnych médií 1. januára. Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa.

Steuer bol v roku 1990 prvým hercom, ktorý stvárnil Worfovho syna Alexandra Rozhenka. Rolu údajne dostal vďaka tomu, že ako jediné dieťa dokázal tri hodiny pokojne sedieť, kým z neho maskéri spravili Klingona. Predstavil sa však len v jednej epizóde.

V rokoch 1993 – 1996 účinkoval v sitkome Grace v jednom kole (1993 – 1998) a v roku 1994 si zahral v rodinnej komédii Malí obri. Neskôr vlastnil reštauráciu v Portlande a pôsobil v hudobnej skupine P.R.O.B.L.E.M.S. Jeho kolegovia z kapely pritom úmrtie potvrdili prostredníctvom vyhlásenia na sociálnej sieti Facebook. „S ťažkým srdcom a smutnými mysľami oznamujeme úmrtie nášho drahého priateľa a speváka Jonnyho Jewelsa, AKA Jona Paula Steuera,“ napísali.

Steuer sa narodil 27. marca 1984 v Kalifornii a hereckú kariéru odštartoval ako trojročný, no už o deväť rokov neskôr s herectvom skončil.

Viac k témam: herci, úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Zomrel Jon Paul Steuer, zahral si Alexandra Rozhenka v Star Treku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Oscar 2024: Najlepším filmom sa stal Oppenheimer, sošku získala aj Ukrajina a Cena prišiel nahý (foto)

Tohtoročné udeľovanie Oscarov ovládla epická historická životopisná dráma Oppenheimer.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *