Home / SLOVENSKO / Ministerstvo vnútra zháňa pre policajtov zásahové vesty, celkové náklady sa pohybujú v tisíckach eur

Ministerstvo vnútra zháňa pre policajtov zásahové vesty, celkové náklady sa pohybujú v tisíckach eur

15.11.2021 (Webnoviny.sk) – Ministerstvo vnútra vyhlásilo verejné obstarávanie na zabezpečenie takzvaných taktických viest pre príslušníkov Policajného zboru. Ako sa uvádza v oznámení na internetovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie, celkové náklady na zabezpečenie výstroje odhadujú na 69 613 eur bez DPH.

„Vesta taktická je inventárna výstrojná súčiastka poskytovaná príslušníkom Policajného zboru v rámci inventárneho vystrojovania. Je určená na nosenie vo výkone služby ako ochranný odev, pomocou ktorého je príslušník výrazne označený pri jeho zásahoch vo výkone služby,“ uviedol rezort vnútra.

Vesty podľa ministerstva umožňujú praktické umiestnenie prostriedkov a pomôcok potrebných pri zásahoch ako zbraň, vysielačka, drobná výstroj alebo doklady do jednotlivých vreciek a puzdier.

„Vesta taktická ľahká je vyhotovená z PES tkaniny so záterom z dôvodu zabezpečenia nepremokavosti,“ uviedol rezort. Záujemcovia o dodanie viest môžu rezortu predkladať ponuky do 10. decembra.

Viac k témam: Verejné obstarávanie, zásahové vesty
Zdroj: Webnoviny.sk – Ministerstvo vnútra zháňa pre policajtov zásahové vesty, celkové náklady sa pohybujú v tisíckach eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezidentka vyjadrila uznanie a podporu všetkým učiteľom: Napĺňate svoje poslanie napriek podmienkam, v akých pracujete

Ako na svojej sociálnej sieti pri príležitosti Dňa učiteľov uviedla, mnohí z učiteľov napĺňajú svoje poslanie nie vďaka, ale napriek podmienkam, v akých pracujú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *