Home / SLOVENSKO / Policajti objasnili tragickú nehodu motocyklistu, za volantom auta sedel zdrogovaný vodič

Policajti objasnili tragickú nehodu motocyklistu, za volantom auta sedel zdrogovaný vodič

8.11.2021 (Webnoviny.sk) – Policajti objasnili tragickú dopravnú nehodu z júna tohto roka, pri ktorej prišiel v obci Dvorníky v okrese Hlohovec o život motorkár. Zrážku podľa polície zavinil vtedy 29-ročný vodič VW Passat, ktorý motocyklu skrížil cestu.

V aute sa v čase nehody nachádzali dvaja muži. Ich výpovede sa rozchádzali v tom, kto z nich sedel za volantom. Ako informovala trnavská polícia na sociálnej sieti, experti z Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru zistili, že vodič Passatu mal v tele amfetamín a metamfetamín.

Navyše, šoféroval napriek zákazu viesť motorové vozidlá, za čo bol už v minulosti viackrát právoplatne odsúdený. Vodič z miesta ušiel, ale policajti ho krátko nato vypátrali a zadržali.

Policajti muža obvinili zo zločinu usmrtenia v súbehu s prečinmi marenia výkonu úradného rozhodnutia a neposkytnutia prvej pomoci. V prípade dokázania viny mu môže hroziť trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov. Trnavský sudca v nedeľu rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Drogy, Tragická dopravná nehoda, Zražka motocyklistu s autom
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajti objasnili tragickú nehodu motocyklistu, za volantom auta sedel zdrogovaný vodič © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Forró podporou Pellegriniho nedodržal rozhodnutia predsedníctva strany, v Maďarskej aliancii sa cítia byť podvedení

Správu o zrušení rokovania s Korčokom sa dozvedeli z facebookovej stránky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *