Home / šport / Ostatné športy / Velez-Zuzulová sa rozhodla odložiť svoj návrat, vynechá aj Kranjsku Goru a Flachau

Velez-Zuzulová sa rozhodla odložiť svoj návrat, vynechá aj Kranjsku Goru a Flachau

BRATISLAVA 4. januára (WebNoviny.sk) – Slovenská slalomárka Veronika Velez-Zuzulová si ešte počká na návrat do súťažného diania na bielych svahoch Svetového pohára.

Po pretekoch v Záhrebe vynechá aj najbližšie dva ženské slalomy v rámci SP 2017 /2018 v slovinskej Kranjskej Gore (7. 1.) a rakúskom Flachau (9. 1.). Pre agentúru SITA to potvrdil Zuzulovej tréner a otec v jednej osobe Timotej Zuzula. „Rozhodli sme sa, že ešte počkáme, je príliš skoro na štart v pretekoch,“ informoval T. Zuzula.

Odporúčame:
Monštruózna séria, jazdí vlastnú lyžiarsku ligu, ospevujú médiá „snehovú kráľovnú“ Shiffrinovú

Druhá žena celkového poradia slalomu vo Svetovom pohári z uplynulej sezóny a tretia najlepšia športovkyňa Slovenska v roku 2017 Velez-Zuzulová sa v olympijskej zime zatiaľ súťažne nepredstavila. Po septembrovom ťažkom zranení počas prípravy v Argentíne a následnej operácii predného skríženého väzu v pravom kolene začala iba pred Vianocami trénovať na snehu.

Skúsená pretekárka nechce uponáhľať návrat na zasnežené snahy. Keďže pôvodne zamýšľaný útok na slalomový glóbus už v jej prípade neprichádza do úvahy, sústredí sa na jediný – olympijský vrchol v Pjongčangu. „Rozhodne chcem byť 14. februára stopercentne pripravená na štarte olympijského slalomu,“ povedala už skôr pre rôzne médiá Velez-Zuzulová.

Viac k témam: Svetový pohár v alpskom lyžovaní, Veronika Velez-Zuzulová, zimné športy
Zdroj: Webnoviny.sk – Velez-Zuzulová sa rozhodla odložiť svoj návrat, vynechá aj Kranjsku Goru a Flachau © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *